Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona000

co mówić podczas sexu

Polecane posty

Gość ona000
Bumbumshoko chyba troszke przesadzasz

Nie mam chłopaka 🖐️ A gówno jadam ze smakiem w każdą niedzielę na śniadanie 🖐️ Moja poprzednia wypowiedź o tym, że uwielbiam takie postawy była oczywiście ironiczna ;)

Gość ona000
Perwersja domysliłam sie :)

Gość gdzie masz studniówkę
ale takie pytanie jest podupcone:O przecież takie rzeczy wypływają z chwili,są spontaniczne i zależne od milionow następujących po sobie zdarzeń co chcesz koorwa z forum usłyszeć zdanie czy parę określeń których się na pamięć nauczysz albo z kartką do łóżka pójdziesz jesteś nieciekawa baba:D

Gość ona000
gdzie masz studniówkę czy ja sie pytam co o mnie myslisz?? :/ nie dla ciebie mam byc ciekawa, dzieki Bogu :D pozdrawiam

Gość gdzie masz studniówkę
no ja też pozdrawiam :D mnie chodzi o spontaniczność,lepiej nie sugerować się w tych sprawach po wypowiedziach innych osób tylko przeżywać związek we dwoje i wsłuchać się w to co mówi partner,co go podnieca itd.

Gość Kapłan.
Zaśpiewaj "Bogurodzicę". ...to działa. Powodzenia.:)

Gość ona000
gdzie masz studniówkę wiem, ze nie mozna sie sugerować wypowiedziamy na forum, ale mozna sie cos dowiedziec, przeciez po to ona jest, a to, ze ktos napisze zrob tak czy tak to nie znaczy, ze tak zrobie :)

Gość amelka8898
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość nanappp
tez proponuje cos typu, mocniej, głebiej, och , ach, dobrze, szybciej itp jak zaczniesz to same na pewno Ci sie spodoba :)

Gość maciek350
proponuje rowniez to co przedmowczynie poza tym liczy sie dla nas jakos wiec jesli jest extra jak piszesz bardzo sie tym nie przejmuj, pokrzycz troszke,postękaj i bedzie ok

Gość zusowa
Zależy jak się kochacie: jeśli lubicie w miarę delikatny seks to szpecz mu do ucha jak ci dobrze, jak wielki jest, ze jest cudwony, niesamowity itd wszelkie epitety A jeśli lubicie ostrzej to jest cała gama : rżnij mnie tak dalej, jestem twoją suką, uwielbiam jak twój kutas wchodzi we mnie itd A jeśli masz blokadę przed tym to porozmawiaj z nim o tym, niech najpierw on mówi a ty powoli się przełamuj. Pamietaj nic na siłę :)

Gość ona000
dziekuje za odpowiedzi :)

Gość monia122
ja tez mam z tym problem :( poza tym moj chce, zebym przez tel mu mowila co bym chciala i jak

Gość Supremacja
Wy się śmiejcie, ja podczas seksu , w trakcie kiedy mój TŻ dochodził powiedziałam : ZOSTAŃ OJCEM MOICH DZIECI. Jak wspomina, to był jego najdziwniejszy orgazm w życiu. :D

Gość gość
zero fatazji ludzie to jest normalne ze chlopak chce rozmowy bo to go podnieca wiem ze jest blokada zwlaszcza jak ciagle mowi powiec cos.....wtedy niech sam zacznie rozmowe rozluznisz sie i wyksztusisz to co chce nawet jesli masz w glowie te slowa jest cieszko ale napij sie i ubiesz sie sexi i powiec kotgeczku moja c**eczka jest tak mokra napalona na twojego k***ska gdy podejdzie i cie zlapjie to powiec choc kotku zerrznij mnie tak dobrze jak zawsze gdy dojdzie do sexu powiec mu na ucho jest mi dobrze stoba kocham jak mnie piepszysz malutki wall moja cipke ona pragnie twojego k***ska mrrrrrr.... ja oszaleje i tak dalej zamknij oczy i bac soba nie stresuj sie on to pragnie a wiec powiec co kolwiek i bedzie zadowolony

Gość gość
Ale mi n******eś Ale mi dop*********ś Jaaaa.... guuutttt!

Gość gość
Jaaa, jaaa! Seeehr guuut! Schneller, scnhneller!

Gość gość
tez proponuje cos typu, mocniej, głebiej, och , ach, dobrze, szybciej itp xxx to akurat nie jest dobra rada,tak mi się wydaje,w łóżku lepiej nie wydawać poleceń i instrukcji,bo to może drażnić partnera,no i jest wtedy podkopywany jego autorytet ..trzeba poddać się chwili,,,i tyle,,,

Gość gość
On często pyta co sprawia mi przyjemność...nie wiem co powiedzieć WSZYSTKO co robimy jest miłe. Na Nim się uczę a On chyba nawet się nie domyśla że jest Pierwszym Co lubi On wiem...mówi mi a ja to stosuję i jest cudnie 😘

Gość gość
Co mówić? To co czujesz w danym momencie. Nie wiem co Cię najbardziej w partnerce podnieca i co w łożku właśnie robiliście. Kwestia jest jak. Większość osób na tym forum nie potrafi mówić o seksie i jest to tak niezdarne, że wręcz odpychające. Albo użwają śmiesznych zdrobnień, lekarskich terminów lub wulgarnych sformułowań - a fakt, że potrafią je przemieszać w jednym zdaniu jeszcze pogarsza sprawę. Pomysl jakbyś opowiedział o waszym ostatnim razie, znajdz sformulowania, zastanów się jak dla ciebie brzmią i czy czujesz się z nimi ok. I to już będzie krok milowy. Można mówić grzecznie i niegrzecznie - ale w sensie pikantnie a nie używając wszystkich możliwych wyzwisk przekleństw ( o ile partnerka nie ma jakiegos fetyszu na punkcie znieważania jej w łożku). Pomyśl w dwóch wariantach. Naucz się mówić świadomie - a w łożku poźniej będziesz wiedział czy chcesz jej szepnąc komplement jaka jest fantastyczna, czy może wyznać, że pragniesz jej tak bardzo, że mógłbyś z nią robić dalej tak i tak w nieskończoność itd. to już będzie kwestia chwili. Jeżeli dotychczas z partnerką nie prowadziłeś dialogu w łożku zaczęłabym delikatnie, od komplementów, opisywania doznań w danej chwili. Jak chwyci można stopniowo zacząć ostrzej i zacząc koncentrować się na pikantnych opowieściach tego co robicie i będziecie robić dalej. *wlożę ci k***ska w twoją c**eczkę" zabiłoby całkowicie mój zapał. Co to przedszkole?

Gość Gosc89
Moja kobieta uwielbia kiedy jestem taki ,,drapiezny,, w lozku i nie ma w tym nic dziwnego ani zadnego braku szacunku jak tez niektorzy twierdza, na poczatku mialem problem zeby przelamac blokade z tylko skupienie na gadanie ale z czasem sie udalo, spontan jest jak najbardziej spoko ale im wiecej myslisz o tym poza lozkiem tym bardziej utrwalasz sobie te mysli i pozniej szybciej przychodza ci do glowy odpowiednio ulozone zdanie w trakcie sexu. Moja kochana uwielbia teksty typu, lubisz to, lubisz byc moja mala s*ka, ty moja mala z*ziro, bede cie piep**yl tak jak lubisz, wiem ze tego chcesz(przy czym ona wyjekuje slowo ,,nie,, i ja na to np jestes moja i zrobie z toba co zechce) czujesz jaki jest twardy, czujesz jak cudownie on wchodzi, moge zrobic z toba co zechce, jestes tylko moja, tylko ja moge cie pieprzyc... a jesli chodzi o druga strone to ja uwielbiam gdy ona mowi np jak ja cie czuje, uwielbiam twojego twardego fiuta, jak ty mnie pieprzysz, nikt nigdy mnie tak nie pieprzyl, jestem twoja, mozesz ze mna zrobic co zechcesz , jak on wchodzi, pieprz mnie, wejdz we mnie, rznij mnie. Te wszystkie slowa w obu przypadkach dzialaja nie tylko na sam sex, ale rowniez na mysli po. Bo pozniej siedzi sobie taki facet czy taka kobieta jak w pracy czy gdzies i mysli i wspomina i to nakreca, slowa dobrze zapadaja w pamiec plus wspomnienie doznan i znow masz ochote. Takze zdecydowanie polecam troche pikanteri w lozku. Owszem te wszystkie ohy ahy mhh itd sa super najlepiej kiedy sa glosne ale w polaczeniu z tekstami sa jeszcze lepsze.

Gość gość
mów jak ta dziewczyna - Alicja ... będzie zachwycony (ona mówi po polsku :)))

Gość rafciu
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Witam jeśli to jest mężatka to powinna jęczeć podczas sexu oczywiście cytuje - Ojej nie mam pieniędzy dzieci nie maja butów Ja mam tylko 20 par szpilek i mało kiecek nie mam się w co ubrać . Po takim udanym sexie kochający mąż powinien zabrać kochającą zonę do butiku i uzupełnić jej i dzieci zapasy ubrań .Tak na marginesie czy to ważne czy się jęczy podczas sexu, najważniejsze by było wam przyjemnie . Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie bądźcie szczęśliwi przed i po i zawsze .Pa

Gość gość
ja zwykle nic nie mówie a dziewczyna "zostało jeszcze 10 min", "chcesz wykupić dodatkowe 15 min."

Gość gość
Jesli ma na imie Karol to mow do Niego Jacuniu jestes taki glupi ale seks z Tobą jest cudowny.