Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predkosc dzwieku

i co ja mam powiedziec? jak sie zachowac?

Polecane posty

Gość predkosc dzwieku

facet z ktorym sie spotykam od kilku miesiecy (jestesmy blisko, ale nie wyznalismy sobie milosci) powiedzial mi, ze bardzo mu na mnie zalezy, niestety ma teraz kiepski okres w zyciu, potrzebuje czasu zeby poukladac swoje sprawy... mieszkamy w innych miastach, mamy sie nie widziec i nie slyszec z miesiac... zalezy mi, ale strasznie czuje sie przytloczona ta sytuacja, czy to sie nie rozpadnie po miesiacu? czy bedzie mi jeszcze zalezalo? czy jemu bedzie? nie wiem jak sie mam zachowac:(

Gość blebelkowa
wycofaj się z godnością bo facet nie wie jak ma ci powiedzieć o zakończeniu znajomości. Co za brednie - uporządkować sprawy! Albo mi na kimś zależy bez względu na wszystko albo cześć

Gość wefwer
Nie będzie mu już zależało. To koniec. Powiedział tylko o przerwie aby być grzecznym.

Gość Ektrawagancja
Nie chcial Cie urazic, ale to pachnie koncem znajomosci. Jakby mu naprawde zalezalo, to by inaczej sie zachowywal. Nie badz naiwna!

Gość predkosc dzwieku
dobra, dzieki za opinie jak przeczytalam swoj wpis to sama nie moglam z wyjsc wrazenia jakie to plytkie i zalosne

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
a poszliscie juz do lozka?

Gość predkosc dzwieku
ale mowilam mu spokojnie, bez zadnych scen "sluchaj, nie chcesz sie spotykac, nie chcesz niczego wiecej - ok, tylko powiedz szczerze i zalatwimy to kulturalnie" a on ze nie, nie, on tego nie chce, chce tylko chwili przerwy...

Gość Jest dosc mozliwe
ze ma kogos innego na oku, a ty zabezpieczasz tyly. :/

Gość olej manipulanta
/

Gość kasiiiaaa_28
Bo chce Cię mieć "w razie czego". I może nawet odezwać się po tym miesiącu, bo np. z inną mu nie wyjdzie. Wtedy na Twoim miejscu bym go już olała. Wierz mi - jak facetowi zależy na kobiecie to zrobi WSZYSTKO by z nią być. Mój mąż też był z innego miasta (200 km ode mnie), to był CO WEEKEND u mnie! Codziennie dzwonił!

Gość shazz
tak tak, jasne chwila przerwy :D właśnie myślę nad taką chwilą przerwy z pewnym facetem, taką mniej więcej na resztę życia :D

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
olej pajaca, bo chce z Ciebie zrobic kolo zapasowe. Ma na oku inna panienke, jak mu nie wyjdzie, to wroci do Ciebie. Nie daj sie!

Gość predkosc dzwieku
no, oleje, przeciez nie bede sie plaszczyc przed nim

Gość predkosc dzwieku
ale powiem Wam, ze z gadki byl niezly, naprawde jakby przejety i nawet lyknelam to wszystko... moze to dlatego ze nigdy mnie nie oklamal i bylismy wobec siebie szczerzy...

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
No dobra, to normalka z tymi gadkami u tego typu facetow. Znieczulaja tym sposobem ofiare, aby sie zakochala. Ale uleglas mu, uprawialiscie seks?

Gość naatalkaaa
Ok, to wytłumacz droga autorko sobie i nam tutaj, na zdrowy rozumek, w jaki sposób kontakt z Tobą ma mu utrudniać to układanie spraw? Bo jeśli to rzeczywiście chodzi o układanie czegokolwiek, to i Ty i my dobrze wiemy co i z kim on chce próbować układać. Miej swoją godność, każ mu już dzisiaj spadać na drzewo. Oto jak najsłuszniej możesz sie zachować.

Gość predkosc dzwieku
o jakim uleganiu mowa? uprawialismy seks bo obydwoje chcielismy

Gość Blututh
Przypomniało mi się że kiedyś powiedziałam podobnie pewnemu facetowi. Miałam wtedy jakieś 19-20 lat i znajomość z nim byłą dla mnie strasznie uciążliwa. W końcu powiedziałam mu, że zależy mi na nim, wręcz coraz bardziej, ale musimy odpocząć od siebie, muszę mieć trochę przerwy, o wszystkim pomyśleć. Po tej rozmowie odetchnęłam z ulgą - bo ja wiedziałam że to rozstanie, on chyba nie? Przyznam się, że potem czasami odzywałam się do niego, gdy akurat byłam w dołku, albo z jakimś facetem nie wyszło, wiedziałam że ten jest w "zapasie". Cóż... okrutne to było.

Gość predkosc dzwieku
on to tlumaczy, tak ze jest w dolku, nie chce mnie w to wciagac, nie lubi sie uzalac itp. blablabla

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
A ile czasu sie znacie? facet pobzykal i szuka nastepnej. szkoda mi Ciebie, ale bedziesz wiedziala na przyszlosc, ze takie teksty faceci mowia, jak chca splawic kobiete. Nie odzywaj sie do niego, olej maksymalnie!

Gość naatalkaaa
Nie słuchaj, nie masz czego sobie wyrzucać ani żałować. Najszybciej, to on po prostu tam gdzie mieszka ma z jakąś panną niedokończone sprawy i albo skończy z nią albo nie, a Ty masz siedzieć na tyłku i czekać aż sie zdecyduje. Przeżyłam to, absolutnie nie zgadzaj się na żadne przerwy, choć wiem, że boli i ciężko.

Gość Blututh
Niekoniecznie pannę (chociaż w przypadku faceta - b. prawdopodobne). Ja nie miałam wtedy innego faceta na oku. Po prostu nie zależało mi już na tej znajomości, męczyła mnie. A też uprawialiśmy seks i on chyba myślał że między nami jest wszystko ok.

Gość naatalkaaa
W każdym razie nie ma co sobie już gościem zawracać głowy.

Gość predkosc dzwieku
no, stety i niestety... dzieki dziewczyny, dobrze jest wesprzec sie czyjas obiektywna opinia

Gość Blututh
Zapewne jest Ci przykro i jesteś zdezorientowana.

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
Trzymaj sie i nie rozpaczaj, bo ten pajac nie jest tego wart. Zycze wszystkiego dobrego i fajnego faceta, ktory bedzie Cie szzcerze kochal.

Gość predkosc dzwieku
jest mi smutno, mimo wszystko mam wiele milych wspomnien z nim zwiazanych i przykro mi, ze w taki sposob to sie skonczy, wolalabym uslyszec najbardziej nawet gorzka prawde

Gość predkosc dzwieku
dziekuje, jakos to przetrawie - nie ja pierwsza i nie ostatnia cierpie przez faceta :)

Gość sdfsdfsdfsdfsdfaaa
W takich momentach nie zamykaj sie w czterech scianach, nie rozpamietuj, tylko wyjdz do ludzi, wyjdz na przeciw nowym znajomosciom. Milego wieczoru.

Gość predkosc dzwieku
ech, nie mam teraz glowy do imprez i otwierania sie na ludzi, musze siedziec na dupie i prace pisac (co w obecnym stanie emocjonalnym nie jest takie proste) normalnie ciagle wiatr w oczy ;)