Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoStusiachNaStudia

studia prawnicze coraz bardziej oklepane czy mozna jeszcze po nich

Polecane posty

Gość PoStusiachNaStudia

znalezc rozsądna prace? kończe właśnie jeden kierunek studiów-bardzo ciekawy ale bez przyszłości i zastanawiam się nad podjęciem kolejnych - myśle o pójściu na prawo - ale to jest bite 5 lat nauki jeszcze a juz nie jestem małolatą , nie wiem też jak z pracą po tym kierunku???ktoś wie??

Gość PoStusiachNaStudia
Studiowałam niestety przez 3 lata badziewny kierunek, po którym nie ma pracy ani niczego i dopiero teraz zmądzrałam :O

Gość yeap
zamiast prawa idż na administrację nie znam się ale to chyba przyszłościowe, a na pewno mniej męczące niż prawo i baaaardzo podobne, tylko można po licencjacie spasować ;)

Gość Na rynku usług
prawnych,natomiast jak skończysz jakąś aplikację to zawsze masz szansę zostać np.referendarzem w sądownictwie,za około 4 tysięcy miesięcznie.

Gość Amicorum
jeśli nie masz albo pierońskiego szczęścia albo nie jesteś "w środowisku" lepiej nie trać czasu. Cięzko się w to wbić. A jaki kierunek skończyłaś?

Gość Na rynku usług
Są to jedne z bardziej masowych studiów,równie masowe stają aplikacje.

Gość PiS da dupy na wyborach
i skończy się popularność prawa. Amen i dupa.

może idź na studia techniczne, po nich chyba trochę łatwiej coś znaleźć, oczywiście zależy od kierunku

Gość babuszkaZWYLF
Raper PiH ma prawnicze studia i co? I nic! Raperem został i kokę wciąga oraz na prostytytki młode chadza oraz alkoholikiem jest :(

Gość PoStusiachNaStudia
rany a co to za raper?

Gość PoStusiachNaStudia
nikt mi w sumie ni eodpowiedział konkretnie na pytanie postawione w temacie !!!! ???

Gość Puffff89
Ja bym Ci radziła jakies medyczne. Sama w tym roku robie licencjat z socjologii i mam to w doopie. Od październia ide na coś innego. A co do prawa to sama nie wiem.

Gość PoStusiachNaStudia
A może na pielęgniarkę iść? Albo opiekuna medycznego? Co myślicie o tym jest praca czy nie ma?

Gość Puffff89
ja myślałam o pielęgniarstwie. Najabrdziej chciałąbym na medycyne, ale raczej mogę pomarzyć. Lubię pomagac ludziom, a kiedy skończe studia to mogłabym wyjechać za granice na wolontariat. Poza tym po tym zawsze bedzie praca i to nie jakies podcieranie tyłków, bo pielegniarki po studiach robią inne rzeczy. Wszystko zalezy od kwalifikacji i specjalizacji.

Gość PoStusiachNaStudia
podszyw spadaj gnomie