Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matias05

Jego penis przez chwile pulsował!

Polecane posty

Czesc! Mam do was pytanie:wczoraj robilam to pierwszy raz z chlopakiem.Przez pierwsze chwile nie zabezpieczyl sie prezerwatywa.Gdy to robilismy(bez zabezpieczenia) poczulam jak jego peni pulsuje tak przez5sekund,spytalem go co to jest ale on powiedzial ze to tez pierwszy raz ma.Nie mial wytrysku poniewaz go nie poczul i penis przez kolejne30minut byl w zwodzie jak napoczatku.Moj chlopak juz to robil wiec czul ze nie mial wytrysku ale mam pytanie co to bylo za pulsowanie jakis nerw z podniecenia czy co?Czy jest mozliwe by mial wytrysk?

Gość moejmu pulsuje
gdy ma wytrysk... :P Wiec chyba jednak bedziesz mama :) Wytrysku nie musial czuc on :) Gratuluje :)

Gość kasiamasaia
mojemu też pulsuje podczas wytrysku a więc zbieraj na wózek;)sama powiedziałaś że to Twoj pierwszy raz a on juz sie bzykał,najnormalniej w swiecie Cie w chuja zrobił bo jak widac mało wiesz na te tematy ooooooo bedzie dziecko;):):)

Gość nmlklojop
Zazwyczaj penis pulsuje pzy wytrysku, dziwne gdyby nie mial moze klamie zebys sie nie bala ale idiota ze nie zalozyl gumy chyba ze nie macie nic przeciw dziecku?

Naprawdę nigdy nie czułyście krwi pulsującej w żyłach? 😴 W sumie podczas zwykłego stosunku to nie tak łatwo to poczuć, ale podczas loda wyczuwa się bez problemu 😴

Gość kasiamasaia
no niestety taka prawda,zlał sie w Ciebie i lepiej zebys nie miała dni płodnych bo kiepsko bedzie...Ale jak co to atakuj webwomen i będzie ok;)

Gość kasiamasaia
No wiesz perwersja nie kazdy lubi obciągac jak Ty!!Ty bierz sobie do ryja co chcesz to juz Twoj interes..no tak sam twoj nick wiele mówi

Czy ja byłam w stosunku do Ciebie niegrzeczna? 😴 BTW Wszystkie inteligentne i dojrzałe kobiety, które znam lubią obciągać 😴

uprawiacie seks analny? Jesteś pasywny? to pulsowanie to pulsujące zboczenie w waszym DNA.

Gość kasiamasaia
nooo prosze to jakies same lubiezne suki w twoim otoczeniu,bo ja jestem normalna dziewczyna i jakos nie ciagnie mnie do obciągania,własciwie to nie wiem ile masz lat ale jak jak najwidoczniej za młoda na to jestem i póki co to mnie to obrzydza i nie wydaje mi się żebym miał z tego jakakolwiek przyjemnosć i satysfakcje

Lubieżne suki mówisz? :D Ciekawe, ciekawe :D Co jest obrzydliwego w sprawianiu przyjemności facetowi? :)

Ale ufam mu bo jestesmy ze soba dlugo i nie klamie mnie co mam pewnosc na 100% Jednak mozliwe bylo zaplodnienie? wydawalo mi sie ze czulam jego puls,bicie serca jakby. Jak myslicie co teraz powinnam zrobic? testu nie zrobie bo za wczesnie to jedyne co to tabletka?? On sie nie spuscil, bo nie czul orgazmu,kurde ,mowcie co mam robic

I jeszcze seria pytań dodatkowych: Kiedy zaczęła się Twoja ostatnia miesiączka? Jak długo zazwyczaj trwa Twój cykl i czy cykle są zazwyczaj regularne?

Sry moja dziewczyna musiala juz jechac do domu jestem jej chlopakiem i ja zastepuje teraz Nic z niej nie wycieklo tylko byla oliwka ,okresu nie ma reguralnego a ostatnia miesiaczke skonczyla sie w tamtym tygodniu jakas(nie znam dokladnie dnia)

A ile macie lat? To tak z ciekawości :p Na przyszłość-nie używajcie oliwki, jeśli planujecie używać prezerwatyw, bo oliwka i wszelkie substancje nawilżające na bazie substancji oleistych rozpuszczają lateks.

No pisalem z nia ten temat bylo tak: Byla na gorze ja lezalem i gdy usiadla na mnie i przez chwile sie nie ruszala poczulem takie dziwne pulsowanie 3,4 razy i o na tez i nie wiedzialem co to. Nie mialem wytrysku bo nie czulem ,nawet raczej nie dochodzilem tylko robilem skurcze miesni bo bylo podniecenie wiadomo,mozliwe ze to przez oliwke ze wlala sie do srodka pracia?ciagle bylem potem napalony i nic nie wskazywalo ze mialem wytrysk lub orgazm

Gość 1441412
Mojemu też pulsuje jak ma wytrysk. ;) Uwielbiam to pulsowanie.

Nie ma takiej możliwości, żeby oliwka spowodowała jakieś skurcze. Według mnie to nic groźnego ani nie wytrysk, a normalna reakcja. Jeśli nie było to bardzo silne pulsowanie to prawdopodobnie krew w żyłach. Jeśli silniejsze, tak jakby penis się "ruszył"/"drgnął" to po prostu wynik podniecenia. Nie wiem dokładnie jak to wygląda fizjologicznie, czy to jakieś mięśnie czy co innego, ale da się to zauważyć u podnieconego faceta w skutek reakcji na jakiś bodziec, np. zmianę pieszczot w trakcie loda itp. A Ty miałeś już kiedyś wytrysk i orgazm? :classic_cool:

No tak mialem wytrysk ,i nie czulem zebym sie "spuscil" nawet jak zawsze dochodzilem i chcialem przerwac stosunek i spalilem orgazm ze troche spermy sie wychodzilo ale nie bylo orgazmu a teraz to nie bylo nic z tych rzeczy tylko cos nowego! Tylko nie wiem co teraz robic,jak z nia rozmawiac ;/ nie wiem co w tej sytuacji robic;/ ona jest mlodsza uczy sie jeszcze,wiem ze trzeba bylo od razu sie zabezpieczyc ale ona chciala zeby przez chwile ten pierwszy raz bylo bez gumy fuck czuje sie odpowiedzialny za to i ze w ogole sie zgodzilem

ona jest mlodsza i ma 18 ja o 3lata starszy jestem wiem zeby juz uzywac teraz to sie boje o to najgorsze i tylko ze ona nie ma wyliczonych dni plodnych i nie plodnych ale z tego co gadalem to mogla miec plodne;/ i w ogole ten jej okres jest taki nie reguralny masakra

Ciąży z tego nie będzie. Głupio zrobiliście, macie nauczkę na przyszłość. Zadbajcie o antykoncepcję. Jesteś starszy, może mądrzejszy :p Poczytaj nie tylko o antykoncepcji, ale też o układzie rozrodczym i płodności kobiety. Powinieneś wiedzieć jak regularne miesiączki ma Twoja dziewczyna. Jeśli jest niepełnoletnia to prawdopodobnie bez zgody rodzica lekarz nie przepisze jej tabletek antykoncepcyjnych, ale i tak nie zaszkodzi wiedzieć jak działają, jaką mają skuteczność, skutki uboczne itd. Taka wiedza nie boli, a pomaga. Zanim znowu weźmiecie się za seks zadbajcie o skuteczną antykoncepcję. I pamiętaj, że jak gumka to nie oliwka. A raczej jak oliwka to nie gumka.

Nieregularne cykle może skonsultować z ginekologiem, ale w tym wieku to jeszcze w miarę "dopuszczalne". Od ilu lat miesiączkuje? Z tego co napisałeś to bardzo możliwe, że miała dni płodne, ale jeśli wytrysku nie było to szanse na ciąże to mniej więcej :p 0,01%

Ok ,wiem ze juz zawsze z zabezpieczeniem,nawet jestem do tego przezorny poniewaz z bylo robilismy to z guma i wytrysk mialem na zewnatrz ale kurcze chce poznac jeszcze zdanie kilku osob zeby miec pewnosc;/ w sumie pewnosci nie bede mial az do okresu i nie chce jej denerwowac poniewaz to jeszcze opzni okres. Ona jest taka szczesliwa ze to ze mna zrobila i w ogole ale nie jestesmy gotowi na dziecko bo nie mamy warunkow ale coz trzeba brac na siebie odpowiedzialnosc ...chcialbym dowiedziec sie jakie sa jeszcze tabletki w razie w co niby sa72godz;/ stosunek mielismy wczoraj mniej wiecej o tej porze wiec doba juz minela;/

Nie wiem od kiedy miesiaczkuje;/ Musze porozmawiac z nia o tych sprawach,boje sie teraz z nia o tym gadac,nie chce by cierpiala

Teraz jest właśnie dobry moment, żeby o tym pogadać. Wytłumacz jej, że wytrysku nie było, więc nie ma ryzyka ciąży, ale powinniście się odpowiednio przygotować na przyszłość i wiedzieć więcej. Internet to bogate źródło informacji. A te skurcze to normalna reakcja na podniecenie. Dodaj, że ona Cię wyjątkowo podnieca jak żadna wcześniej i dlatego wcześniej tego nie czułeś :classic_cool: Jest jeszcze kwestia preejakulatu :classic_cool: Bo naukowcy sami nie wiedzą czy plemniki w nim zawarte są zdolne do zapłodnienia czy nie. Ale o tym to lepiej teraz z nią nie gadaj :classic_cool: Poczekaj na "po okresie".