Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matias05

Jego penis przez chwile pulsował!

Polecane posty

Czy Ty masz duze pojecie o tym zebym mogl zaufac i czekac do okresu?wiem ze to glupio brzmi ale mam na mysli czy nie pogadac z nia o tych tabletkach 72h i drugie: czy jesli okresu nie bedzie to mozna jakas jeszcze ta ciaze "usunac:?

Czy mam duże pojęcie? :D Nie wiem :D Na pewno mniejsze niż lekarz ginekolog, ale też na pewno większe niż wiele osób zaglądających na to forum. Jeśli ona ma na tyle smiałości, żeby pójść do ginekologa i opisać tę sutyację to niech pójdzie. Lekarz powinien jej poradzić czy jest sens brać tabletkę 72h po. Generalnie ona nie jest jakoś bardzo szkodliwa, ale też nie pozostaje bez wpływu na organizm. Jest to jednak duża dawka hormonów co powoduje potem jakieś niewielkie krwawienie, opóźnienie okresu i pewnie jeszcze kilka innych skutków ubocznych. Dla świętego spokoju może i lepiej będzie ją wziąć, ale chyba najlepszym doradcą będzie w tej kwestii lekarz. A co do tego czy później się da usunąć. Legalnie w Polsce się nie da. Da się w prywatnych gabinetach, za granicą itp. Legalnie można usunąć tylko jeśli ciąża jest wynikiem czynu zabronionego czyli gwałtu lub stosunku z osobą poniżej 15 roku życia, jeśli wykryto wady genetyczne płodu lub jeśli ciąża zagraża zdrowiu ciężarnej.

To mowisz zeby pojsc do ginekologa?kurcze nie wiem czy uda mi sie ja przekonac;/ A niby sa te tabletki co przysylaja z zagranicy,pewnie kosztuja troche ale wiesz cos o nich? i w ogole powiedz mi mniej wiecej bo nigdy sie nie interesowalem tym jesli okres jej sie skonczyl w tamtym tygodniu to teraz nastepny powinna miec za dwa tygodnie czy jak,chodzi mi o mniej wiecej

Wiem tyle, że mogą być niebezpieczne jeśli są z niewiadomo jakiego źródła :) Akurat nigdy tym się nie interesowałam, więc wiem niewiele. Tutaj może coś będzie na ten temat: http://www.womenonwaves.org/set-443-pl.html?lang=pl A co do okresu to nie jest taka prosta sprawa, bo u każdej kobiety wygląda to inaczej. Nie ma znaczenia kiedy okres jej się skończył, ma znaczenie kiedy się zaczął. Uznaje się, że u zdrowej kobiety cykl, czyli czas od pierwszego dnia jednej miesiączki do ostatniego dnia przed pojawieniem się kolejnej miesiączki może wynosić 26-32 (różne źródła podają różne informacje). Z tym, że nie jest to tak, że u jednej kobiety raz cykl trwa 26 dni, a innym razem 32, wówczas można mówić o zaburzeniach. Chodzi o to, że u jednej kobiety może trwać 26 dni, a u innej 32. Może się to też nieco zmienić na przestrzeni życia konkretnej kobiety. Dni płodne są 14 dni przed kolejną miesiączką. Czyli tak naprawdę nigdy nie wiesz kiedy są, bo nigdy nie ma się pewności czy i kiedy kolejna miesiączka się pojawi. Jeśli u Twojej dziewczyny cykle są nieregularne to obliczanie dni płodnych nie ma większego sensu. Zakładając, że okres zaczął jej się np. 8 stycznia, a jej cykle trwają 30 dni to kolejna miesiączka powinna pojawić się 7 lutego czyli niestety jeszcze kupa czasu.

Boze ja nie wiem co teraz robic;/ czuje sie odpowiedzialny za to ,ale kurde nie wiem co to za pulsowanie bylo;/ pierwszy raz takie cos mialem i boje sie jak inni wyzej napisali ze moglem zalac forme a to jest czarny scneriusz... Ona nawet tego nie dopuszcza do mysli ze mogla zajsc i jestem happy ze to ze mna zrobila i w ogole,co ja teraz mam zrobic,pojsc z nia do ginekologa?i tak teraz nie wykaze czy jest w ciazy prawda?

odpisze jak wroce bo ide porozmawiac z przyjacielem,jak wrocilem ze szkoly bylem spokojniejszy bo jej kolezanki chlopak tez tak ma ale nie wiadomo czy dokladnie ale uspokojilo to mnie.. teraz znowu wariuje bo poznalem opinie ludzi co patrza na to twardo i realnie i znow zalamka odpisze poniej ok jak wroce

Nie jestem facetem, więc nie wiem czy można nie poczuć wytrysku. Jako kobieta mogę stwierdzić, że za każdym razem kiedy wytrysk był w mojej cipce to ja to czułam, bo sperma ze mnie wypływała wcześniej czy później. :) Wyczytałam przed chwilą, że na podstawie testu z krwi można stwierdzić ciążę najwcześniej ok. 7 dni po zapłodnieniu. Wtedy już na tabletkę 72h po jest za późno. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to ja odpiszę dopiero jutro. 🖐️

I tak watpie zebysmy zrobili takie badanie... bedziemy pewnie czekac do okresu a to tyle czasu ale nie ma co sie zamartwiac zas... kumpel powiedzial ze miewal podobne skurcze,pulsowanie ale z roznica ze zawsze wygladal i patrzal czy nie ma spermy i nigdy nie bylo mowil ze takze zjebalem ze nie zalozylem gumy od poczatku bo ona pewnie myslala ze jako starszy,doswiadczony wiem co robie i wszystko mam pod kontrola,a wiadomo jak to bywa,roznie... ma racje zjebalem i nie tlumaczy to ze chciala na poczatku bez! Bede czekal do okresu ale wtedy jak sie bedzie spoznial lub sie nie pojawi to juz zadnego wyjscia nie bedzie?prosze napisz wszystko co wiesz na ten temat ja tez bede szukal informacji bo tylko Ty najbardziej chcesz mi pomoc co doceniam naprawde;)

Gość pomocnaaa
jeśli okres będzie się spóźniał, to też nie jest od razu katastrofa. po 1 mówisz, że nie ma regularnych cykli, a po 2 jeśli będzie miała stres (bo w sumie może się denerwować i Ci wcale o tym nie mówić) to to także może spowodować opóźnienie a tak BTW mój facet też tak ma. najczęściej przy silnym podnieceniu, lub napiętych mięśniach. i nie jest to tylko wyczuwalne podczas seksu oralnego - choć wtedy najbardziej, ale także podczas normalnego stosunku. mam nadzieję że chociaż trochę podpowiedziałam.

Szczerze ja tez mialem napiete miesnie poniewaz jak byla na gorze ja mialem podniesione biodra i tez pracowalem;) a gdy opuscilem biodra i ona usiadla na mnie ze zaden miesien nie byl napiety to wtedy bylo te pulsowanie ktore ja poczulem i ona bo jak mowila tez czula je w srodku swojej pochwy;) To chyba bedzie jednak dobrze bo nie czulem zebym sie spuscil ani zebym mial tzw spalony orgazm to cyba z podniecenia:D ale nadal prosze o napisanie o tych metodach jesli istnieja zeby wiedziec i byc spokojniejszym.

Muszę przyznać, że opis pulsowania penisa jest na miarę opisów zjawisk nadprzyrodzonych :D Perwersja, jak mi tutaj ktoś powie, że jesteś głupia sucz, to stanowczo zaprotestuję wobec słowa, głupia! Sucz jest raczej adekwatne, ale wiesz, że z mojej strony to słówko, to komplement ;) Brawo za sensowną pomoc!

Gość gerappa
CO do tabletek 72h to myślę, że nie ma sensu. mam znajomą ginekologa i powiedziała mi, że jak upłynie więcej niż 36h to nie ma to najmniejszego sensu bo one już nie działają, z tym 72 to taki chwyt marketingowy. Dwa jeśli ona jest niepełnoletnia to lekarz jej nawet tego nie przepisze - podobna sprawa jak z tabl. anty. Chyba że prywatnie, tu nie mam pewności, ale w sumie teraz za kasę to się wszytko załatwi. Jeśli okres skończył jej się tydz temu, ale kiedy zaczął, tzn ile trwał? Bo trzeba policzyć ile dni upłynęło od pierwszego dnia okresu. Jeśli miała okres 7dni i minęło od jego końca 7 to niedobrze ;/ ale tak naprawdę w ciąże nie jest tak łatwo zajść - z drugiej strony przeważnie zachodzą ci co nie powinni ;/ Myślę że nic się nie stało, pulsowanie penisa może być spowodowane dużym ciśnieniem krwi, ruchy mięśni, może ruszając się, był jakiś ucisk, tzn przyblokowałeś żyłę i wzrosło ciśnienie, do tego byłeś pobudzony, więc ja nie traktowałabym tego tak poważnie. A co do oczekiwania na następny okres to wiedz też - bardziej na przyszłość niż daną chwile, bo myślę, że stres tu niepotrzebny - że okres może występować u kobiety do 7miesiąca ciąży... więc sama obecność okresu to jeszcze żadna pewność. Chyba nie powinieneś mówić jej o tej sprawie, bo ja mam regularny okres, a kiedyś po stosunku właśnie bez zabezpieczenia i z efektem końcowym w sobie tak się bałam, że okres spóźnił mi się 3tyg... Więc jej stres tylko pogorszy sprawę. A wracając jeszcze do tabletek z zagranicy - nie truj jej!!! Nie ma pewności co dokładnie znajduje się w tym świństwie, tam jest potężna dawka hormonów i konsekwencje tego mogą być różne. Może nawet stać się bezpłodna. Z tym nie ma żartów. Będzie dobrze, nie stresuj się i ty, bo ci wszystkie żyły i tętnice zaczną pulsować ;)

Spoko juz jestem spokojniejszy a ona to juz w ogole nie mysli o tym:) cieszy sie ta chwila ze to zrobila i to ze mna;) a ona jest dla mnie taka wazna;D Mysle ze jednak bedzie dobrze i ze to bedzie pozadna nauczka na przyszlosc;) A jak nie coz wtedy bedziemy sie zastanawiac,jutro idziemy na studniowke rozluznimy sie i powinno byc ok,bedziemy teraz zawsze kochac sie z zabezpieczeniem i bedziemy czekac do okresu:) Spytam sie jej o ten okres dokladnie kiedy sie skonczyl,ile trwal i kiedy sie spodziewa nastepnego.Napisze wam o tym i powiecie co myslicie!boze ze takie forum potrafi tak pomoc,naprawde pomogliscie mi bardzo;) Jak sie dowiem o tym okresie to napisze kwestia max3dni wiec zagladnicie na ten temat jeszcze,moze nawet dzis sie dowiem to napisze;)

PP-sucz to miód na moje serce :classic_cool: Miło, że tak sądzisz :) Matias-wiem, że to jakby nieaktualne, ale jak już poszukałam informacji to się nimi podzielę. Tak jak pisałam to co "później" to aborcja, która jest w Polsce nielegalna. Do 9 tygodnia ciąży można wykonać aborcję farmakologiczną. Polega na zastosowaniu dwóch substancji. Jednej w formie tabletki doustnej, która powoduje odklejenie się jajeczka od ściany macicy. Po 36h godzinach stosuje się dopochwowo drugą substancję, która ma wywołać skurcze macicy, mające na celu wydalenie jajeczka. Po dwóch tygodniach potrzebne jest badania lekarskie, która ma potwierdzić całkowite poronienie. Dużym plusem tej metody jest to, że można ją wykonać samodzielnie w domu. Obecność lekarza byłaby sytuacją idealną, bo może pojawić się nadmierny krwotok. Później jedynym sposobem jest łyżeczkowanie, które może być groźne jeśli wykonane jest w szemranym gabinecie. Na stronie womenonwaves.org można znaleźć adresy gabinetów w okolicznych państwach w pobliżu granicy, gdzie można dokonać aborcji taniej i bezpieczniej niż w "podziemnych" gabinetach w Polsce. Na stronie można też znaleźć numer telefonu zaufania oraz adres i telefon Federacji na rzecz kobiet i planowania rodziny, gdzie można otrzymać poradę. I powtórzę się jeszcze raz-nie ma znaczenia kiedy okres jej się skończył, ważne kiedy się zaczął.

Ok napisze Ci jak sie dowiem kiedy sie jej zaczol. ale mam nadzieje ze nic nie bedzie ,w sumie teraz jestem tego pewny;) Moze jak teraz bede sie kochal ustawie sie w tej samej pozycji co wtedy no to moze tez bede mial te skurcze,pulsowanie i zobacze od razu w gumke czy cos polecialo co w watpie;D male doswiadczenie ale mozna sprobowac co o tym sadzicie ;)

Sam jestes frajer ,jak ja lubie takich kozaczkow jak Ty;D uwielbiam pyskuja za monitorem a w realu zachowuja sie jak pizdeczki ale nie o tym mowa. Mozliwe ze czesciowo sie zwalilem nie bede mial pewnosci az nie wiem do dostania okresu lub jej pierwszych objawow,bol piersi i taka jakby wyspyka na twarzy.Trzeba czekac

Gość nie ruchaj
dziwek, boś za młody

Cyklu nie znam fakt bo ona sama go nie zna,nie przywiazwywala do tego uwagi bo nigdy tego nie robila.A bez gumy robilimy to przez chwile bo to niby ten pierwszy jej raz,ok wiem ze spalilem ale nie bede sluchal tu sapow takiego typka jak Ty.Wiesz pisalem bo chcialem rady i wiedziec co injni o tym mysla a ta nasz rozmowa tu nie jest na temat,jak chcesz to popiszemy tak na gg a nie zasmiecasz glupotami moj temat ,pozdro;)

wez szkoda mi pisac na ciebie co mi da ze ci nawrzucam ,poczuje sie bez tego mi dobrze.Nie znam bo tego nie planowalismy teraz tak wyszlo i mielismy wczesniej okazje ale tego nie robilismy wiec oszedz sobie takie komentarze a jak bedzie dzieciak coz to bedzie i bedzie to moje dziecko.Bede juz pracowal i jakas damy rade we dwojke. A co do ciebie moj drugi kolego to zaraz wsadze Ci pena do buzi to sam zobaczysz i mi powiesz czy pulsuje

Ty pupcian a tak ciekawi ile Ty masz lat co?wymadarzasz sie a wcale nie pomagasz ,tylko w kolko powtarzasz to samo. Raz powiedziales to wystarczy,masz z tym jakies nie mile wspomnienia z dziecinstwa czy co? nie po to zakladalem ten temat by sie z Toba przekamazac na forum.Po prostu omin ten temat i wejdz sobie na jakis inny,strzala

Matias05 sprawa w skrócie wygląda tak.... Wsadzasz możesz wyjąc dziecko. Nie ma znaczenia czy się spuścisz czy nie plemniki są wredne i podstępne. Możesz zapłodnić preejakulatem ;) Co do tabletek wczesnoporonnych (te dostępne z zagranicy przez fora durnych feministek rzeźniczek) są ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNE zastosowane bez opieki lekarskiej mogą prowadzić np do wykrwawienia się twojej dziewczyny. Ale mają i inne fajne powikłania. Są cholernie szkodliwe i niebezpieczne. A tak w skrócie to jak jesteś dość dojrzały żeby się bzykać to powinieneś to wszystko wiedzieć, jak również i to, że nic nie da ci 100% szans na to że nie będziesz miał ślicznego rozdartego i osranego potworka :) Jak nie jesteś na to gotowy... NIE WSADZAJ :D A swoją drogą straszne z was dzieciuchy :(

Gość Matas - pierdol sie
:o

Puupcian widac ze masz wieksza wiedze napewno odde mnie ale nie musisz na kazdego tak naskakiwac. Przyznalem sie do bledu i udzwigne ten ciezar jak bedzie w ciazy.Przeciez jej nie zostawie i nie odwroce plecami poniewaz nie jest mi obojetna,zobaczymy co bedzie,najwyzej pojdziemy na test krwi i sie upewnimy tylko nawet nie wiem czy to ma teraz sens.Przeciez jak zaszla to juz sie nic nie da zrobic,wiec nie ma roznicy kiedy sie dowiemy czy teraz czy za 2tygodnie...

Pupciaan nie wymądrzaj się bo pierdolisz jak potłuczony ;) Ja nie napisałem że sam preejakulat zawiera plemniki. Zacznij czytać ze zrozumieniem. A to że mogą się w nim pojawić i może dzięki temu dojść do zapłodnienia. Nie opowiadaj tez jakichś głodnych kawałków o plemnikach pod napletkiem ;). Zastanów się też dlaczego po np wazektomi pomimo jej skuteczności faceci stają się szczęśliwymi tatusiami? "Pod uwagę jednak należy wziąć to czy wcześniej nie doszło do wytrysku przed stosunkiem, " Wcześniej znaczy ??? Panie "intelygent"? 2, 3, 7 dni wcześniej? :D Doucz się dziecię a potem zgrywaj eksperta ;) A swoją drogą to przyczepiłeś się do mojego posta a napisałeś coś o dokładnie tym samym wydźwięku... Masz jakąś wbudowaną potrzebę prowadzenia wojen forumowych?

Gość jeki preejakulat
???