Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmmmmmmmmmmm

Co sądzicie o imieniu Adrianna dla dziewczynki?? :)

Polecane posty

Gość mhmmmmmmmmmmm

uważacie, że to ładne imię?

. . śliczne;-) koajarzy mi się ze śliczną dziewczyną;-) może to z powodu mojej słabości do Adriany Limy;))) wole wersje Adriana niż Adrianna

Gość mhmmmmmmmmmmm
a dlaczego na twoją cześć?

Gość nie podoba mi sie
a skrot Ada to juz w ogole brzydko

Gość mhmmmmmmmmmmm
szanselor, wiesz nie będę się kierować tym, że jakas osoba z kafe ma tak na imię :)

Gość nbmvc1
nie podoba mi sie strasznie

Gość mhmmmmmmmmmmm
:) nie wiadomo, ze bym nie chciała, ale nie sadze by zalezało to od Muzeumianki :) :p

Gość mhmmmmmmmmmmm
moze ktos jeszcze się wypowie?

Gość sorki...
sliczne dostojne mało poplarne z klasa zarowno Adrianna jak i Adriana, nie daj sie wrobic w óliwki, Amelki Julki, jesiki. nicolki.. plis........... bo mi sie podnosi cisznienie.

Mi się nie podoba, ale dziecku powinno się dawać na imię tak, jak podoba się to rodzicom. Adrianna nie jest imieniem, którego dziecko w przyszłości mogłoby się wstydzić, więc myślę, że jest ok:).

Gość mhmmmmmmmmmmm
no właśnie mój mąż uważa, że jak zawołam Oliwia czy tam julka to na ulicy wszyscy się odwrócą hehe ;p Dlatego tak sobie pomyslałm, że jest ładne i mało popularne... :)

Gość sorki...
dzis w sklepie usłyszałam Miszel!!!!!!!!!!jak babk a sie do corki zwrociła, to była taka menelica br... to prawda im nizsza warstwa społeczna tym zdziwiaja z imionami... br........

Gość zakręconaada
Moim zdaniem jest to piękne imie !!! Adusia - ślicznie wreszcie ktoś mądry który nie wymyśla Nikoli Oliwki Natalci Roxanek i Jessic !!!

Gość gość
Jestem Adrianną i osobiście bardzo mi się to imię podoba :)

Gość lenka 527
piękne!! tak właśnie chciałam nazwac córeczkę ale w końcu stanęło na tym że będzie Lilianka ;-) no i jest ;-)

Gość gość
Myślałabym, że to piękne imię, dopóki nie poznałam jednej Adrianny, co była na moim roczniku w LO. Taka tępa dziewczyna, opalona w zimie, szybko zaciążyła w czasie studiów. Bleee

Gość gość
Adrianna ładnie ale Ada już nie :) wiem że to skrót :) a co myście o imieniu Charles dla chłopca (nie mieszkam w Polsce:P)

Gość gość
Ja mam tak na imie i bardzo je lubie, chociaz jako dziecko wolalabym miec jakies popularne. Teraz jest odwrotnie, tym bardziej, ze czesto jest mylone z Adriana, Arianna, Ariadna xD jak dla mnie, to wersja Adrianna jest najlepsza.

Gość gość
a jeszcze ladniej - ARIADNA :)

Gość gość
Stara piosenka ada to nie wypada. Imię krótkie, bo nikt nie będzie jej wołać Adrianna! :O Znam jedną Adę, taka nijaka, nie wiem. Imię przeważnie kojarzy się z osobą którą znamy i lubimy, bądź nie. Chcesz dać tak dziecku na imię, podoba ci się to daj i tyle w temacie.

Gość gość
moja córcia ma na imię Adrianna . Śliczne imię , i śliczną mam córcię . Moja kochana Adusia , Adzia , Ada , . Moje słoneczko <3 :-D

Gość Rasowe Raczysko
Ada / Adrianna - piękne imię MOJE TOP IMIONA: Iga, ADRIANNA , Lilianna , Urszula / Ula , Elena , Eliza , Ramona , Michalina , Manuela , Marianna , Matylda , Melania , Emilia