Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888888888888888888888888888

Sex jest przereklamowany

Polecane posty

Gość 888888888888888888888888888

Rok temu mialem za soba 1 stosunek z moja dziewczyna, robilem od tego czasu to juz wiele razy. Powiem szczerze ze jako prawikowi wydawalo mi sie to cos o wiele bardziej przyjemnego fascynujacego i nieziemskiego niz sie okazalo. Owszem sex jest przyjemny i daje mnostwo satysfakcji ale w stosunku do tego calego medialnego lobby i tego co gadaja ludzie (wlasciwie to gadaj tylko o tym) to jest to moze z 40% nie wiecej (jezeli chodzi o przezycia). Zawsze wydawalo mi sie ze masturbacja jest mala namiastka tego co doswiadcza sie podczas stosunku z kobieta ale wcale az tak nie jest. Sex moim zdaniem jest przereklamowany obecnie na potrzeby marketingu. No i ta moda, kazdy chce jej sprostac

Gość 888888888888888888888888888888
chuj cie to obchodzi. bo mam ochote

To prawda, co pisze autor wątku. I nie chodzi tylko o reklamę ale o wyobraźnię prawiczków. Rzeczywistość w wielu dziedzinach otwiera oczy, jeszcze się o tym przekonasz. To nie dotyczy jedynie seksu.

Gość A ja się zgadzam__
Cała ta moda na seks to chyba sposób na kampanię pro-reprodukcyjną. Ale jaaasne, każdy ma super przeżycia i w ogóle seks to coś nieziemskiego, a jeśli ja tak nie uważam, to jestem zimna ryba, mam kiepskiego partnera i w ogóle to wszyscy mi współczują. Seks jest fajny, ale bez przesady, znam bardziej podniecające i dające radość z życia rzeczy.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No i jeszcze ta śliska kobieta. Po tym wszystkim ma się uczucie jakby penis był wysmarowany kisielem. Ochyda

Gość KIssssesOna
ja uważam że tez wazne jest jak sie go uprawia napewno rózni się seks z osoba za która się teskniło nagle się ja ma, taki wytęskniony, z różami, w hotelu pokojowym od takiego który ma sie na codzien i robi się to z nudów ;)

Gość KIssssesOna
a tak wogóle to mam pytanie , autor wspomniał o masturbacji, czy seks taki jak napisalam wyżej "z nudów" a masturbacja daja podobne doznania? mozna postawic znak rowności?

Gość 888888888888888888888888888888
Taki z nudow, juz nawet po 2-3 miesiacach od pierwszego kontaktu z partnerem jest najwyzej ciut minimalnie lepszy niz masturbacja. Albo identyczny. szczerze

Gość KIssssesOna
no nie :D;p