Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Do osób zabezpieczających się tylko prezerwatywą:

Polecane posty

jeśli korzystacie tylko z prezerwatywy to kochacie się w każdy dzień, kiedy tylko macie ochotę? Ufacie gumkom w 100%? U mnie prezerwatywy są tylko chwilowym zabezpieczeniem, za jakiś czas mam zamiar brać pigułki antykoncepcyjne. Przyznam się, że nie ufam prezerwatywom, dlatego kochając się z gumką robimy to tylko w dni których jestem pewna, że są niepłodne i oczywiście partner wychodzi ze mnie przed wytryskiem. Przesadzam? Jak Wy robicie?

ja z moim mężem jesteśmy od 11 lat i przez 10,5 używalismy tylko gumek żadnej wpadki

niby dają spory procent pewności, że się nie wpadnie jak się prawidłowo założy, uważamy, by się nie zsunęła, kupujemy tylko durexy w aptece ale kurczę ja mam ciągle jakiś strach w sobie, że pęknie czy coś. A dziecko teraz byłoby bardzo nie w porę:)

Gość parkometrzyk
my także korzystamy tylko z gumek. Mam do nich chyba wiecej zaufania niż do tabletek. Owszem może się zsunąć no ale bez przesady. Wolę żeby facet na to uważał niż sama mam pilnować pory przyjecia pigułki i truć swoja wątróbkę :)

Gość kjd xgcnm,msdhc
My od 10 lat używamy tylko prezerwatywy. Mamy dwójkę dzieci ale oboje zaplanowani ;) :) Kochamy się wtedy kiedy mamy na to ochotę ale jeśli są dni płodne to mimo prezerwatywy Mąż wyskakuje ze mnie chwilę przed wytryskiem :P W pozostałe dni finisz w środku :P Ogólnie ufam prezerwatywom więc nie schizuję.

Gość mama urwisa malego
używaliśmy gumek dośc długo, zero wpadki, ale unikaliśmy sexu w okolicach owulacji, chociaż właśnie wtedy miałam ochotę dziecko zaplanowane, jednak po ciąży nie jestem w stanie wrócic do gumek strach przed ciążą jest zbyt wielki, bo teraz wiem jak to jest miec dziecko seks jest już rzadziej, ale biorę tabletki i teraz tylko im ufam bez tabl nie jestem zdolna do seksu, nie mam wyjścia

Gość ndkjfirejfeir
My z mężem przez długi czas używaliśmy gumek kiedy chcieliśmy i zawsze kończył we mnie. Na dodatek zdażało się je nam kupować w supermarketach itp. Nigdy żadna nie pękła :) A kupowaliśmy różnych firm- durex, unimil, rosetex. Najczęściej ostatnie ze wzgledu na niższą cene. My jak najbardziej im ufamy :)

Gość Mało jest ciąż z prezerwatywy
Ja od lat tylko takich używam i chciałabym, by jakaś pękła. Ale są super skuteczne. Ciąży nie ma. Mój facet się cieszy, ja nie bardzo. Ale co robić.