Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro masz dylemat

Czy jest tu ktoś, kto długo był sam, a później...

Polecane posty

Gość skoro masz dylemat

poznał kogoś, kto go pokochał i w kim sam się zakochał, i teraz są razem, szczęśliwi, snują plany i jest fajnie? Długo tzn. dwadzieścia-parę-trzydzieści-parę lat życia w pojedynkę, aż tu nagle wydarzył się cud... Potrzebuję pokrzepienia, bo wpadłam w dołek.

Gość up .. . . . ..... ..
nie ma? :(

Gość ja po prostu taki jak Ty
Ja kiedyś taki byłem ale niestety skończyło się to....

Gość taka jedna porażkowa
ja juz jestem 3 lata sama to chyba jakies fatum

Gość amossoks
Nie chodzi o osoby które są 3 lata same, tylko całe życie, a potem kogoś spotykają i jest happy end.

Gość no masz.
ja

Gość alienatorrrrrr
Ja też zawsze byłem i jestem sam, ale już się nie przejmuję. Idzie wiosna, głowy do góry i zyjcie pełnią życia. Do samotności mozna się przyzwyczaić.

Pewnie,że można sie przyzwyczaić,chociaż życie w pojedynkę nie zawsze oznacza ,że jest sie samotnym/samotną. idzie się przyzwyczaić .... ja żyje samotnie problem następuje tylko w przypadku gdy kogoś poznajesz .... broni się wtedy tego swojego azylu

Przestan wierzyć w to co pisane. Dbaj o siebie, bywaj w różnych miejscach, ciesz się życiem. Nie unikaj sytuacji w których można kogoś poznać. Jesli będziesz się cieszyć z tego co masz, bedziesz żyć a nie czekać na coś to ktoś kto Cie zobaczy - nie zobaczy smutnej już bez nadziei ale mimo to czekającej kobiety a zobaczy wesoła uśmiechnięta zadowolona kobietę... Wiadomo co lepsze i sie bardziej spodoba prawda? Niespodziewane lepiej smakuje ;) Pamietam choc juz minęło jaki młyn w głowie wtedy miałem ... Ty mozesz miec większy ;) juz zazdroszczę hehe żyj skup sie na zyciu. Nie unikaj milosci a ona sama przyjdzie kiedy chce. Wiem ze kazdy chce jak najszybciej ale to jak ze śmiercią nigdy nie wiadomo kiedy sie spodziewać ;) żyj a nie czekaj. Powodzenia

może źle też to nazwałam ... jestem sama, mam mnóstwo znajomych i na swoje życzenie nie umiem się związać lub pokochać jak kto woli:)