Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryka88

Czy jestem alkoholiczką?

Polecane posty

Gość eryka88

Przepraszam mam pytanie czy alkoholizm jest dziedziczny mój Św pamięci tata był alkoholikiem i siostra też jest!!!! ja mam ciągi do alkoholu proszę o odp (ale proszę was o normalne odpowiedzi) jestem tu pierwszy raz !

Gość parkometrzyk
ja też mam ciągi do alkoholu ale za alkoholiczke się nie uważam. Wszystko dla ludzi ale z umiarem. Zależy jak dużo i jak czesto popijasz

Gość eryka88
chciała bym jakiś numer do poradni ale się wstydzę jestem z Gorzowa Wlkp nie mam odwagi

Gość Rittre
"Ciągi " do alkoholu to jeszcze nie alkoholizm, jednak musisz się kontrolować bardziej niż inni, bo coś w tym jest że dzieci alkoholików same też często wsiąkają.

Gość parkometrzyk
bez sensu. Masz dostęp do internetu to chyba nie problem w odszukaniu numeru telefonu.

Gość Ja kiedys myslalem, ze jestem
alkoholikiem, bo czesto lubilem sobie popic, jak tylko spotykalem kumpli to od razu gadka "no to wieczorem do Ciebie wpadam z flacha" i to bylo chlanie ostre, ale postanowilem przestac, nie pije od sierpnia, nie wypilem nawet kropelki, nie ciagnie mnie. Nie wiem czy Ty Jestes alkoholiczka, jesli nie potrafisz przestac pic i nie robisz tego bo cchesz/lubisz tylko musisz to wtedy masz problem.

Alkoholik nigdy nie chce sie przyznac, nie chce pomocy, nie widzi problemu. Ciągi czyli co przez to rozumiec? ile to dni trwa, ile alkoholu pijesz? Bo jesli ciągiem nazywasz picie, bo imprezy są to nie...Ciąg, to upijasz sie na maxa dzien w dzien, potem dluga przerwa i to samo