Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobić??

Po dwóch latach związku przyznał się że ma syna

Polecane posty

Gość co z tym zrobić??

Jesteśmy ze sobą 2 lata bywa lepiej i gorzej jak w związkach. mieszkamy razem planujemy ślub, dom, rodzine. myślałam, ze wiemy o sobie jeśłi nie wszystko to wystarczająco dużo. kilka dni temu spotkałam dawną znajomą zaczełyśmy rozmawiać co się u nas dzieje i opowiedziałam jej, że jest taki i taki facet, że są plany. pokazałam zdjęcie a ona na to, że go zna, że ma syna z jej kuzynką, ze zostawił ją jak tylko się dowiedział, że jest w ciąży a też planowali ślub bo byli ze sobą kilka lat. byłam w szoku, ale liczyłam na to że znajoma z kimś go pomyliła. jednak kiedy zapytałam wprost. masz syna? odpowedział, że zamierzał mi o tym powiedzieć, ale nie wiedział jak. wyjechałam na tydzieć do kuzynki by to przemyśleć. za dwa dni wracam i nie wiem czy mu zaufać i być z nim czy jednak odejść.:(

Gość psu na budę
a jego rodzina wie o tobie czy ciebie tym razem przed nimi ukrywa?

Gość co z tym zrobić??
ma ojca i brata i znamich często się widujemy, ale żaden z nich nigdy słowem nie wspomniał o tym dziecku. zresztą jego brat chyba też ma dziecko z jakąś małolatą i nawet rozmawialiśmy kiedys na ten temat to powedział tylko że to ona jego bratu się do łóżka pchała... pokłóciliśmy się w tedy o to ale temat ucichł.

Gość psu na budę
obadałabym tą sprawę i więcej sie dowiedziala coś z drugiej strony o przyczynach tego , że nie są już razem.

Gość Rubycon
jeżeli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz, a jeżeli jego wygonisz to może być tak, że będziesz sama i on będzie sam , zdecyduj :)

Gość niestety ja bym odeszla
:o

Pogadaj z nim jesli czujesz ze warto. To jeszcze nie koniec swiata...

Gość co z tym zrobić??
ale to niest łatwe tak zdecydować. sprawe wybadałam ale tylko przez tą moją znajomą co jest kuzynką tamtej. byli niby ze sobą 3 lata zakochani szczęsliwi ona miała 20 lat a on w tedy 25 i powedziała mu że jest w ciąży to niby miał powiedzieć, że wszystko będzie dobrze a następnego dnia zniknął na dobre. i dopiero spotkali sie jak mały miał 3 miesiace na sprawie o alimenty. boje się że mnie w razie ciązy potraktuje tak samo.

Gość psu na budę
a to świnia!!!!

Gość Rubycon
nawet jeżeli płaci alimenty to też świnia ?

facet okłamywał cię przez 2 lata w tak ważnej sprawie jak dziecko a ty się jeszcze zastanawiasz, co robić? pogięło cię?

Gość psu na budę
Rubycon nawet jeżeli płaci alimenty to też świnia ? - chciałbyś/chciałabyś mieć takiego ojca -tylko od alimentów????

Gość babuszkaZWYLF
Ważne, ze dzieciaki się urodziły! Wygrał rozpłód!

Gość co z tym zrobić??
wiem tylko przez te dwa lata naprawde nie odczułam żeby był złym człowiekiem. jest bardzo romantyczny i czuły zawsze mi pomagał i gdyby nie to kłamstwo nie mogła bym o nim powedzieć złego słowa