Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninabell

Negatyw...

Polecane posty

Gość Ninabell

Rok temu na mojej aukcji sprzedawałam sukienkę, dałam bardzo szczegółowy opis niczego nie brakowało. Jedna osoba ją kupiła, wysłałam wszystko co jest potrzebne do przelewu. Czekałam z 2-3 tygodnie na wpłatę. Wcześniej wysyłałam emaile z zapytaniem kiedy zrobi ten przelew(na stronie o mnie max.7 dni czekania na przelew) nikt nie odpowiadał, więc wystawiłam negatywa. Po czym pare minut później dostałam odpowiedź, że przykro jest mu z powodu tego komentarza i że był na feriach. Moim zdaniem powinien mnie poinformować kupując ją, że wyjeżdża, że wpłata się spóźni. Dziś patrzę a tu negatyw o takiej treści ,,..towar nie zgodny z opisem, allegrowicz jest osobą nieodpowiedzialną.., brak kontaktu, nie polecam!!!'' Po pierwsze towar był dobrze opisany, zresztą nie mógł tego ocenić bo jej nie widział. Po 2 to ja pisałam emaile i nie mogłam się doczekać odpowiedzi i wpłaty. Z tego co mi wiadomo nie wolno odpowiadać negatywem na negatywa, więc chciałabym to zgłosić do allegro. Ale nie wiem jak. Jeśli ktoś wie proszę powiedzieć.

Gość backspace07
Na stronie allegro jest gdzieś kontakt do nich. Oczywiście ten allegrowicz zachował się jak idiota, oczywiście że powinien poinformować, że wyjeżdża!

Gość Ninabell
Napisałam do allegro w podobnej treści jak tutaj. Teraz będę czekac na odpowiedz. Dzięki wielkie za pomoc. Wczesniej nie pomsylalam o kontakcie z allegro xd