Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle [News]

Spadło zaufanie Polaków do Kościoła

Polecane posty

Gość cOOle [News]

Kościołowi katolickiemu ufa dziś 66 proc. W ciągu siedmiu lat liczba ta zmalała o 12 pkt proc. NIC dziwnego, przez ostatnie 20 lat, czarni ukradli prawie 25 mld. zł. 🖐️:D:classic_cool:

Gość Jurgen aus Baden Baden
Ogólnie dobry trend. O modernizacji, europeizacji i cywilizacji będziemy mogli mówić, kiedy społeczeństwo nie tylko potraktuje klechę odmownie w anonimowej ankiecie czy nabluzga na czarnych transwestytów w sieci, ale również przestanie biegać do kościółka po ślub, podtykać klechom noworodki w celu oblania ich lodowatymi pomyjami (*żeby kłopotów nie miało*), trochę starsze dzieci zmuszać do marnowania czasu na seansach srania pod czaszkę zwanych katechezą, wciskać czarnej hołocie cołaski, natace i pokolędzia i, generalnie sranie. ze strachu przed wyżej wymienioną sektą. Na razie społeczeństwo ma tylko tyle odwagi, żeby popyskować po cichu, kiedy nikt nie słyszy. Otwarcie do swoich poglądów mało kto się przyznaje (bo *za pogrzebem ksiunc nie pójdzie*) Polaczki:D🖐️

Gość Jurgen aus Baden Baden
ide spac bo jutro rano służe do mszy-bede trzymał dzwonek

Gość Rich tea
złodzieje ,sekta jeszcze raz złodzieje i sekta moja noga tam nie postanie i ani grosza im nie dam

ja chodze co niedziele do kosciola, nie chodze tam dla ksiezy, tylko dla siebie i Boga

Gość MATERIALIZM RELIGIJNY
RP STAJE SIĘ JUŻ PAŃSTWEM WYZNANIOWYM DYKTATU KLERU KATOLICKIEGO ! 0,13 % LUDNOŚCI (tj. 30 TYS. KSIĘŻY + 20 TYS. ZAKONNIC + ICH SŁUGUSY !), ok. 10.200 PARAFII RÓŻNEJ WIELKOŚCI... ZASTRASZAJĄ URZĘDY PAŃSTWOWE I LUDZI, DEMONTUJĄ W SPOSÓB ZAKAMUFLOWANY DEMOKRACJĘ W POLSCE, CZYNIĄ Z RP KONKORDATOWĄ SKARBONKĘ WATYKANU ! NA PODSTAWIE PASOŻYTNICZEGO WYMUSZONEGO KONKORDATU ! WYCIĄGAJĄ OD PODATNIKÓW RP COROCZNIE CIĘŻKIE MILIARDY ZŁ ( DOTACJE, UKRYTE DOTACJE, ZWOLNIENIA PODATKOWE, PRZEKRĘTY KOŚCIELNEJ KOMISJI MAJĄTKOWEJ )... W DEMOKRACJACH ZACHODNICH I USA JEST ROZDZIAŁ PAŃSTWA OD KOŚCIOŁÓW (RÓŻNE RELIGIE !) ORAZ DOBROWOLNY PODATEK WYZNANIOWY NA KOŚCIOŁY ! CZY STAJEMY SIĘ PAŃSTWEM TYPU ORIENTALNEJ KLERYKALNEJ DYKTATURY ?! KOSZTY KONKORDATU DLA RP: ok. 21 - 25 MILIARDÓW ZŁ COROCZNIE OD PODATNIKÓW RP: 7 - 10 MILIARDÓW DOTACJE I UKRYTE DOTACJE KONKORDATOWE, OBSADZANIE ETATÓW ŚWIECKICH PRZEZ KKLER ! + ok. 11 - 13 MILIARDÓW ZWOLNIENIA PODATKOWE ! DANE SZACUNKOWE, BO DANE PRAWDZIWE SĄ UKRYWANE LUB MANIPULOWANE !

Gość Znaczy ksiądz
Cię dyma analnie ? :classic_cool:

Gość Rydzyk
Jestem synem kurwy i SBeka:classic_cool:🖐️

Gość Jan Kęty
Myślę, że nie trzeba się tak gorączkować. Kościół dostał wszystko co chciał, a wszystko to idzie w kierunku jego unicestwienia. Niestety Polacy są jednym z najbardziej zacofanych kutlurowo i świaopoglądaowo narodów europy. Wytworzyły się dwie skrajności, Polska potulnych katolickich owieczek bez własnego zdania i pogladów i Polska pseudowyzwolonych pseudointeligentów, zafascynowanych homoseksualizmem, kulturą żydowską ipr.

mam takiego jednego w dalszej rodzinie... urlopy 3x w roku w cieplych krajach co 2 lata nowa fura , kolezanki i imprezki (nie zebym mu zazdroscil, swoja ciezka praca zarabiam duzo wiecej niz on) tylko w dziecinstwie ktos mi wpoil obraz ksiedza milego uczynnego i sk...... kiedy go zapytalem co sie stalo ze skromnoscia odpowiedzial ze on nie slubowal biedy :o

Gość czas najwyższy!!
banda złodzieji