Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka22

3 W CENIE 2 - REAL - DAR DLA SCHRONISKA

Polecane posty

Gość kurka22

Od jutra jest promocja w realu na wybrane produkty - kupując 3 płacisz jak za 2 produkty. Chcę kupić dla schroniska dla zwierząt trochę jedzenia a mianowicie 15 paczek ryżu, 21 makaronu oraz 10 dużych puszek suchej karmy. Zawsze coś, a psiny będą miały więcej jedzenia - ten sposób podaruje 26 kilogramów jedzenia :) Zastanawiam się jednak czy ta promocja dotyczy więcej niż 3 produktów? Wydaje mi się, że tak ale może ktoś to potwierdzi?

Gość kurka22
up

Gość znając życie ....
znając życie to pewnie jest w tym jakiś haczyk. Ale tak czy owak pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twoje dobre serducho. :) Oby Ci się wiodło jak najlepiej:)

Gość lkdjafoijoequr
na necie nic nie znalazłam na ten temat , chyba dopiero w sklepie się dowiesz

Gość kurka22
Najwyżej zapłacę więcej niż planowałam. Spytam się w informacji po drodze będzie. Eh żal mi tych biednych psiaków, zwłaszcza tych, które spędzają w schronisku całe życie :( Za pół roku przeprowadzam się na wieś, będziemy mieszkać w domku z ogrodem i wtedy przygarniemy kilka psów. Na razie mamy 4 miesięcznego szczeniaka :)

Gość kurka22
up może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie?

we wszystkich sklepach w jakich do tej pory widziałam takie promocje dotyczyło to tylko 3 sztuk, a nie wielokrotności 6,9 itd wtedy każda kolejna normalnie płatna najlepiej parę razy przejść przez kasy i za każdym razem kupić to samo, tylko w takiej ilości by mieć ta dodatkową sztukę za damo

Serdecznie Cię pozdrawiam. Musisz być wspaniałym człowiekiem.:) Też staram się jak mogę, żeby pomagać bezdomnym zwierzętom. Powodzenia.