Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhghfhg

Dlaczego długo przyglądacie się ludziom?

Polecane posty

Gość ghhghfhg

Dzisiaj pewna dziewczyna długo mi się przyglądała. Nie byłam brudna :D ani nic takiego, dlaczego więc tak napiętnowała mnie wzrokiem? Jak myślicie?

czesto dlatego ze maja np. interesujaca twarz, czasem z innych powodow, chociaz staram sie robic to nienachalnie, bo to niekulturalne

Gość yth yth yth
ja się mogę zagapić na piękne dziewczyny... chociaż nie jestem lesbijką :D najnormalniej podziwiam ich urodę. Albo podoba mi się ubranie.

Gość maliboo.
moze kogos jej przypominalas albo jezeli jestes szczupla, atrakcyjna - to z zawisci moga byc rozne powody - skad mamy wiedziec?

Ja czasem tez przyglądam się dziewczynom- po prostu niektóre robią takie wrażenie, że nie można od nich oderwac wzroku. Sama jestem dziewcxzyną, ale zastanawiam się jak one to robią, że tak zjawiskowo wyglądają. Czasem to fajne ubranie, fascynująca twarz, lub nie ukrywam podśmiewam się z niektórych. Ale staram się to robić w miarę dyskretnie.

tez mnie to ciekawi, ostatnio facet tak sie na mnie patrzyl, ze az mi glupio bylo....(nie bylam mu dluzna bo byl ladniutki) spotkalam go tego dnia drugi raz i to samo, dziwne uczucie, ale zarazem mile