Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biernik

panowie, nigdy się nie umawiajcie z córką policjanta

Polecane posty

Gość biernik

oczywiście, że wiedziałem że jest córką policjanta ale nie sądziłem, że aż taki będzie finał :( trochę randkowałem z córką policjanta i kino oraz spacery i szarlotka w kawiarni oraz przytulanie i wczoraj pod wieczór odprowadziłem kobietę pod dom i jej matka wyszła aby się przywitać ze mną , dobry wieczór i cmok w mankiet a tu nagle słyszę ryyyyk , pan wejdzie na rozmowę , już mnie przestraszył na dobry wieczór pan policjant ale wszedłem do domu, pan siądzie tu na krześle usłyszałem ( a fotele i kanapa były wolne) więc usiadłem z wrażenia i słucham co pan policjant ma do powiedzenia a ten miał na stole przygotowane dwa pisaki i na moich oczach czarnym kolorem wymalował na lewym ręku słowo CMENTARZ a na prawym ręku niebieskim pisakiem napisał ŚMIERĆ i pokazał mnie te napisy na rękach i powiedział do mnie - pamiętaj szczylu , jak dotkiesz moją córkę to masz z lewej CMENTARZ a z prawej ŚMIERĆ nie wytrzymałem tego napięcia i wybiegłem na ulicę w szoku , nadal jestem w szoku

Gość teresa,kazek,bucek
w ogole dzieciary policjantow to najwieksze szuje są. serio. wiem co mowie!!! to nie jest tylko glupie powiedzenie, za tym stoją fakty!

Gość biernik
dopiero teraz zauważyłem ,że z tego zaszokowania gówno mi zaczęło wypadać nogawką , zasrałem całą drogę do domu , znowu muszę to zrzucić na jamnika sasiadki

Gość ta na pewno,
do spania bajkopisarzu :)

Gość biernik
chciałem se teraz zwalić żeby dać ujść emocjom, ale z tego wszystkiego mam drętwego