Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczy się tylko przyszłość

Kogo obchodzi, kto zabił kaczora ? Mam już dość mocherów i tego Smoleńska.

Polecane posty

Gość liczy się tylko przyszłość

PiS ciągle po trupach do celu. Nigdy nie przestaną.

Gość Deklan
Dziwisz się? Polski naród ci nie popłaci. Co za nedzne skurwysyny, wiecznie musza na siebie uwage tylko zwracac. po co to wszysto? no tak.. pewnie liczymy na jakis pieniadze.. jak zawsze.żałosne to wszystko, ale jak zwykle trzeba wszystkich pomścić- do końca świata i jeszcze dłuzej! :P co za żenada co sie stalo to sie nieodstanie -,-

Gość maliboo.
mnie obchodzi duzo bym dala, zeby znac kulisy polityki i wplywow, to moze byc powiazan A ludzi tragedia interesuje i bedzie interesowac, tak jak wielu nadal sie zastanawia kto i dlaczego sprzatnal Kennediego ;)

Gość deliżans
gdy otwierałem lodówkę to nawet na pustej półce w lodówce obok jajka i ogórków kiszonych widziałem pogięte elementy samolotu numer boczny 101 , żarówkę w lodóce rozbiłem ale nic nie pomagało, więc trochę walczyłem z lodówką ale w końcu ją zawlokłem na balkon i z 9 piętra wywaliłem na ryj aż huk poszedł, już nie mogłem wytrzymać z tą lodówką a jutro z samego rana telewizor za balkon poleci , muszę tylko dziadostwo od ściany oderwać syf posrany

Gość teresa,kazek,bucek
a mnie nie obchodzi. to nie wroci zycia tym ludziom a doprowadzi tylko i wylacznie do kolejnych konfliktow. niech se tam to robia i podają info w jakis konkretnych punktach informacji np w necie. czy o jednej godzinie w jakims s erwisie informacyjnym czy w gazecie a nie kurde caly dzien, gdzie nie wlaczysz radio, na jakiejkowliek stacji to co chwile o tym, tv wlaczysz i obojetnie ktory kanal to znowu o tym. ja mam juz tak dosyc tego tematu ze mam mdlosci na sam dzwiek slowa smolensc.. blagam dajcie nam juz tym spkoj. wielu ludzi ma juz tego serdecznie dosyc. nie bierze sie tego pod uwage oczywiscie bo to dotyczy ELYTY a nie nędznego robactwa jakim my jestesmy. .. a ja mam w dupie ELYTE, dla mnie czliowiek to tylko czlowiek nie wazne jakie stanowisko zajmuje nie jest i nie bedzie bogiem. mnostwo ludzi ginie na codzien w wypadkach, podczas morderstw i gwaltow a nie robi sie takiego szumu i wielkiego dochodzenia jak w tej sprawie. bo to ELYTA a ja wypinam na nich tylek w koncu. DAJCIE IM I NAM SPOKOJ.!!! blagam,

Gość erghjkl
moherów kaleczniaku ortograficzny

Gość chłodnik
wszyscy macie coś do powiedzenia i ...... kłócicie się, tak jak z tą sprawą i innymi politycznymi, nie macie dystansu

Gość antypisior
Dajcie spokój Pisiory to poje... kogo obchodzi ten wypadeczek - tylko popiepszonych PISiorów - jak ich widzę to rzygać mi się chce - OPLUC I ZDEPTAĆ CHAMÓW