Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaa1234

sprawy seksualne-zdrowotne

Polecane posty

Gość julkaaaa1234

Witam, piszę w tym dziale bo licze na w miarę poważne odpoweidzi i mam nadzieję ze sie nie zawiode. Otóz moja sprawa wyglada tak, mam 23 lata, odczuwam od dluzszego juz czasu duze napiecie w okolicach podbrzusza, oraz dolnej partii kregoslupa, ogolnie mam napiete miesnie i jestem malo rozluzniona. Wydaje mi sie ze duzy wplyw na to moze miec to ze jeszcze wspolzylam nigdy. Po prostu kumuluje napiecie seksualne a juz sama masturbacja mi nie pomaga widocznie. Pytam konkretnie co moze zniwelowac to napiecie i bole, wykluczajac seks. Myslalam nad jakimis medytacjami czy joga....no nie wiem, kobiety i nie tylkllo w sumie, moze ktos moglby doradzic.No chyba ze ktos moze miec inna diagnoze przyczyn wystepujacych mnei dolegliwosci, chetnie "wysłucham". Prosze o konkrety :)

Gość bellamiamone
mam to samo, nie mam partnera i odczuwam niepokój, mam 25 lat. Nie wspolzylam juz dosyc dlugo, to dlatego, ze nie traktuje seksu jak sportu. Zaczyna mi chyba brakować jednak i chyba jestem jaka,s niezaspokojona, szczegolnie odczuwalne jest to przed okresem.