Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany19

Wielka miłośc, związek na lata - nagle pustka...

Polecane posty

Musze sie gdzieś wyżalić, potrzebuje pomocy... lipiec 2009 rok, poznaję wspaniała kobietę... cudo.. wzór, mój ideał... zakochuje sie w niej, a ona we mnie... sierpień, zaczyna się związek.. idealny, do śmierci.. na wieki... miesiąc później pierwsze "zgrzyty" przeprosiny, ale duzo miłosci... październik bez zmian... za to listopad/grudzień... co raz więcej kłotni, ale nadal duuzo milosci. Styczeń - mega kłotnia w jej urodziny... wszystko zawisło na włosku... ale dalismy rade, luty, marzec tak jak listopad... kwiecień, maj... kłotnie bez przerwy... non stop. czerwiec... kłotnie, brak zainteresowania.... pierwszy poniedziałek wakacji... rano wstaje i otrzymuje sms "zdradziłam Cie... przepraszam" - załamanie dół... próba samobójstwa... az doszedłem do wniosku iż, to moja wina... zaniedbałem ją... wybacze... lipiec połowa miłość... druga połowa zrywalismy i wracaliśmy do siebie po kilku godzinach... sierpień 4 dni przed pełnym rokiem... kłotnia, o to że nasza rocznice chce spedzic z kolezanka na koncercie, dla mnie 7 dzień kazdego miesiac był świety... nei wytrzymalem... nerwy powiedziałem koniec... tyle ze to był prawdziwy koniec... cały sierpień szlochałem... alkohol, próba samobójstwa kolejna... piłem - zapominałem.. budziłem sie.. wszystko wracało, dosłownie leciały łzy mimo tego ze jestem potęzny chłop... i wieczorem znowu piłem... rano opłakiwałem, wieczorem piłem... do konca wakacji... wrzesień, nawiazalem kontakt.. dowiedziałem się, że pije jak ja, pali trawke, spotyka sie z byle kim, by zapomnieć... spytałem się czy mozemy wrocic do siebie ? uslyszalem nie... październik poznałem dziewczyne... spotkania i ogólnie fajnie... gdy sie przytulilem powiedziałem do niej imieniem poprzedniczki... przerwałem znajomosc... w tym czasie dowiedziała sie ze spotykalem sei z kims... zrobila mi awanture.., listopad - zero kontaktu... w grudniu przed swietami wymiana smsow... ogromna czułośc... dużo miłosci... pojawiła sie nadzieja... w styczniu zaproponoawałem spotkanie... nie chciała sie zgodzic... az w koncu powiedziała tak... wtedy gdy ja złamałem nogę... przełożylismy spotkanie... to było tydzień temu.. a w poniedziałek nagle napisała... ze nie chce mnie znac, ze ten zwiazek ja zniszczył, ze zmarnowała rok, ze byłaby szczesliwa z kims innym, a nie ze mna, zebym sie nie łudził... bo juz nie kocha mnie, mimo tego ze 3 tygodnie wczesniej zapewniała ze mnie kocha, ze zawsze bedzie moja.. nie wiem co sprawiło ze taka zmiana w ciagu tygodnia... załamałem sie.. po raz kolejny... kocham ja.. najmocniej na swiecie, wszystko mi sie kojarzy z nia... naprawde była najwazniejsza... skrabkiem o którego chciałem dbac... były plany... do konca zycia... oddalbym zycie za nią... tylko pytanie... czy jest za kogo? czy to wszystko to były moje złudzenia? nie radze sobie z niczym... ze szkola.. ze wszystkim... nie umiem zyc bez niej.. czym dłuzej tym bardziej tesknie... a ona powiedziała... zebym juz sie nigdy nie odzywal, ze chce to zakonczyc raz na zawsze... nie mam siły... znowu alkohol? a moze zakonczyc to wszystko ? jak zapomniec, ktos ma jakies pomysły? pomocy...

Gość ssssssa
stary myślałem ze to ja mam popieszony związek, ale...........Ty wymiatasz. chodź z drugiej strony jakbyśm miał kszte honoru i dumy to byś ją olał po zdradzie, bo ona Cie nie kocha. na poczatku to było zauroczenie tylko, zadna miłosc

Gość ssssssa
naucz sie jednej rzeczy, niewazne co ale w jaki sposob to mowi i jak sie zachowuje. miłosc najpełniej ukazuje sie w drobnych gestach. mowic to mozna rozne rzeczy

Gość maliboo.
wielka milosc to moze jest z Twojej strony, ale NA PEWNO nie z jej powaznie tego nie widzisz? ma na Ciebie zlewke, a ty pozwalasz traktowac sie jak szmata klasyk, tylko czesciej takie klasyki potyka sie w wydaniu, gdzie facet traktuje kobiete jak szmate

Gość ssssssa
taaak i najczesciej była najmilsza po zdradzie;) człowieku tak sie nie zachowuje kochajaca kobieta. po prostu nie i tyle.

nie widze... tu jest ten problem... ja widzę tylko nasz zwiazek w momencie gdy było najlepiej... nie umiem dostrzec tego czego wy dostrzegacie... jest chyba tak, ze widze co chce widziec...

Gość ssssssa
to ja Ci powiem szczerze i otwarcie ona sie Cie nie kocha i sie toba bawi albo kocha i jest chora psychicznie (ofiara molestawania?) bo normalna psychcznie kochajaca kobieta tak nie postepuje. probowałes wszytskiego, jestes rozgrzeszony, idz poznaj nowa i zapomnij

Ofiara molestowania? zgadłeś... majac 14 lat spotykała sie z 25 letnim chlopakiem, który wbrew niej, robił pewne rzeczy.. molestował właśnie, az w końcu urwala tą znajomość. Ale jaki to ma zwiazek? Chciałbym tak, po prostu zapomnieć, ruszyć na poszukiwania kolejnej miłości... a to wszystko wymazac z pamięci.

Gość ssssssa
taki ze moze i Ciebie kocha ale nigdy ( chyba ze pomoze jej psycholog) nie bedzie Ciebie kochac tak zebys był szczesliwy, bedzie Ci robic najrózniejsze jazdy i popadac w samo destrukcje przy okazji niszac Ciebie. ona potrzebuje po pierwze pomocy psychologa

Może i dobrze mówisz.. w czasie tego zwiazku.. pojawił się wątek okaleczania... prosilem, błagałem... nie poszła do psychologa, a temat zamilkł... faktycznie, może mieć jakies zaburzenia... ale rozmawiajac z nia dzisiaj, widziałem ze jest pewne tego co mówi... konkretnie to nie mogłem jej poznać... obca osoba, nie znalem jej z takiej strony... zimna, stanowcza, agresywna... Nic juz nie wiem... pustka w głowie.

Gość ssssssa
ona jest chora i Ty jej nie wyleczysz. dla własnego zdrowia psychicznego, idz poznaj kogos, przepsij sie z nia. nie musisz nosic cieazru cudzych grzechów

obawiam się, że moja psychika, jest w podobnym stanie, ... Próbowałem kogoś poznać... ale konczyło sie po 2 spotkaniach... bo mówiłem do nich imieniem mojej ukochanej...

Gość ssssssa
ja pierdole...zamiast pić to Ty sie wez za jakis sport. chyba naprawde nie wiesz co to znaczy byc szczeliwym w zwiazku. to co czujesz to jest uzaleznienie a nie miłosc

byc moze nie wiem. Siedze w motoryzacji, jedyna rzecz która pozwala mi zapomnieć ;) gdy wsiadam do auta, nic sie nie liczy ;), ale jak wysiadam wraca szara rzeczywistość.

Gość ssssssa
ale swoja droga nie umiesz trzymac jezyka za zebami? zwracaj sie do dziewczyn chociaz bezosobowo;d

gdy spotykam jakas dziewczyne ;) wszystko ok... zblizam sie... nie ma z tym zadnego problemu, nigdy kosza nie dostalem jeszcze :) i gdy przychodzi moment, pierwszego pocałunku... wtedy mi sie przypomina ona, najczesciej gdy sie przytulam... palne zawsze imie poprzedniej... ;d masakra to jest.

Gość ssssssa
to wez jak szybko pocaluj zebys nie mogł niczego powiedziec,

Gość oooooo jejkuuuuu
mi to pachnie toksycznym związkiem, a do tego myslę że jesteś niezrównowazony emocjonalnie i dlatego jesteś łatwy do wyssania,twoja babeczka to wampir energetyczny,powaznie! sa takie typy ludzi

Moze coś w tym jest, ze jestem niezrównowazony emocjonalnie... W ogóle tak sobie myślę, że nie obędzie z mojej strony bez psychologa. Dzisiaj był jakiś krok :) wsystkie zdjęcia usunięte :) usunięty numer telefonu i gg. Zobaczymy jak długo wytrzymam ;)

Gość 7846389034690424204
jestes nienormalny;/ nie dziwie sie ze spierdolila sama bym spierdolila jakby koles nei rzucil bo na rocznice idzie na koncert;p sory ale jak sie to cyzta to widac ze masz cos z łbem proba samobojcza o kurwa i co z kada laska tak bedziesz robil jak sie rozstaniecie maskara prponuje leczenie

Laską to Ty możesz sie podpierać ;) Jak można nie mieć szacunku do samej siebie. Ta kłotnia nie była tylko o koncert, a ogólnie o to jak było w zwiazku, o to że po roku razem, nie jest w stanie zarezerwować tego dnia dla mnie ;). Ja mam sentyment do takich dni. Próba samobójcza to był jeden z wielu błędów, którego nie popełnilbym już.

Gość 7846389034690424204
no dalej sobie wmawiaj ze to normalne:D sentyment do takich dni wzruszylam sie :| sama bym poszłaa nie jakies ckliwe akcje

Gość BJJAONAS
Mnie spotkalo dokladnie to samo i tez nie moge sobie z tym poradzic,czulam ze to byl ten jedyny,najprawdziwszy,najwspanialszy,moj ideal po prostu,... i co? i ch­uj.... skonczylo sie

Gość rivieraa
ciekawe artykuły na temat związków, rozwój osobisty, inteligencja emocjonalna, samoocena: www.pozytywnezycie.blox.pl