Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona200

i co teraz mam zrobic????:(:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość przerazona200

rany ale wstyd!!!! :( prosze pocieszcie mnie jakos bo mnie sie zyc odechcialo:( jestem na studiach, w gtej samej grupie z niesamowitym chlopakiem!! podoba mi sie nie tylko z wygladu, bo glownie z charakteru, nigdy nie spotkalam tak niesamowitego i madrego chlopaka.... znamy sie od pazdziernika. ja tez mu wpadlam w oko - nie moglam uwierzyc pewnego dnia, kiedy napisal do mnie na fb i dyskretnie poprosil o gg....to bylo w listopadzie, pisal do mnie KAZDEGO DNIA kiedy tylko bylam dostepna, gadalismy godzinami, a na uczelni nie mogl oderwac ode mnie oczu, a w trkacie rozmowy usmiechal sie tak jak nikt....i 3 dni temu stalo sie cos makabrycznego:( wpadlam na zajecia spozniona, bo bylam na zakupach. rzucilam niedbale torebke na podloge i usiadlam w lawce...nagle ktos mnie dotyka po plecach, odwracam sie, a tam.....ON! juz mialam sie usmiechnac, kiedy on odrzekl " wypadlo Ci to.. z torebki, masz.." wypadly mi moje plastry z woskiem, do depilacji wasika na twarzy!!!! tak pisze na opakowaniu!! a ze ja mam z tym maly problem, musze raz na 2 tyg plasterka uzyc:( boze...zrobilam sie czerwona jak burak, bo widzialam ze czytal opakowanie:( inni obok chyba tez widzieli...ale chodzi mi o niego:( po cwiczeniach, ja szybko poszlam do lazienki wciaz czerwona jak cegla!!! chcialo mi sie plakac, co on sobie pomysli o mnie:( potem juz nic nie mielismy, wrocilam do domu i....nie napisal do mnie, choc bylam online caly wieczor:( nie pisal rowniez wczoraj i dzis tez nie ;(;( a tak to nie bylo wieczoru zebysmy nie rozmawiali..... na uczelni ja go unikam go wstydze sie strasznie.... prosze, powiedzcie, czy to moglo go az tak do mnie zrazic? mowie od razu, ze mam tylko problem z wasikiem nieiwelkim, nie mam zadnego innego dziwnego owlosienia na ciele, a wiadomo ze duzo dziewczyn ma wasik, tylko go usuwa:( help!!!!

Gość oczko300
z tego co piszesz to bardziej na jego miejscu odrzucilo by nie twoje zachowanie raczej

Gość przerazona200
jak to????moje zachowanie??

Gość juras siuras
może on lubi wąsy u kobiet

Gość przerazona200
bardzo smieszne...zakochalam sie pierwszy raz w zyciu:( a tu taka lipe dalam....moze ktos ma jakas rade??

Gość oczko300
no moze facet w realu niesmialy i mial okazje zagadac a ty sie pewnie szybko odwrocilas i spoloszona wyszlas na jakas szara myszke

Gość przerazona200
no ale dlaczego nie pisze na gg, jak jestem online?

Gość juras siuras
nie pisze bo mysli o twoim wielkim wąsie

Gość oczko300
no bo sie pewnie zastanawia - no fajn alaska online ale jakas taka sploszona w realu

Gość jgfn
moze sama powinnas napisac do niego..? Czasami warto zrobic ten I krok, i jakos..powinnas mu sie wowczas wytlumaczyc z tego.. Oczywiscie gdy odpisze, a nie odrazu.

Gość japiehdolekuwa
okuwa! :classic_cool:

Gość juras siuras
pewnie mysli ze jestes facetem

Gość oczko300
no walsnie - a czemu ty do niego nie napiszesz pierwsza ??

Gość przerazona200
jak to sploszona..nie o to chodzi, chodzi o to ze wie, ze rosnie mi wasik i musze go usuwac..to krepujace dla mnie, tymbardziej ze dopiero zaczelam znajomosc zchloipakiem...nawet nigdy nie bylismy jeszcze na zadnej randce poza uczelnia;(

Gość jenk
Wyluzuj -to tylko Tobie wydaje się ,że to koniec świata .Nie dyskutuj wcale na ten temat,nie tłumacz się (mogłaś przecież kupić plastry mamie) ,to taka pierdoła .

Gość oczko300
piszesz i co ma teraz zrobic ??? wiec odpowiadamy - napisz pierwsza

Gość przerazona200
niepisze pierwsza bo mysle ze on sie teraz mnie brzydzi czy cos...dawniej zawsze sam pierwszy pisal, zawsze.. jest inteligentyn i na pewno wie ze teraz mi glupio jest, przez ta sytuacje:( boje sie, ze nie chce juz zemna miec do czynienia blizej , a jak napisze to bedzie rozmawiac zlitosci!

Gość juras siuras
teraz pewnie chetnie cie pocaluje

Gość @ Pendrive
stało się trzeba było się nie spózniac a tak stało sie na drugi raz powiedz odrazu ze masz taki problem albo lepiej sie maskuj

Gość przerazona200
tylko ze...ja nie jestem z Warszawy (bo tu studiuje), mieszkam w mieszkaniu z kolezankami ze studiow i on je zna:( dlatego sie tym tak przejmuje, bo to wiadome i oczywiste ze to ja usuwam tego wasa!!! boze..to takie niesprawiedliwe, czemu mnie musi rosnac akurat:(

Gość wąsik to i pąsik
nic nie zrobic zasmiac sie ze dobrze ze nie podpaski:)

Gość juras siuras
nie przejmuj sie niektorym kutachy wyrastaja nad ustami

Gość przerazona200
a co jest dziwnego w podpaskach??? nic!:( bo to normalne ze dziewczyny kupuja podpaski, ale juz nienormalne to, ze mi wasik rosnie:( buuuuu:( czemu on nie pisze...:( a jest dostepny caly czas. wiecie jaki ma teraz opis na gg? "zycie mnie wciaz zaskakuje..." boze...:( czy to moze byc o mnie??

Gość przerazona200
mial ktos sytuacje podobna????

Gość przerazona200
jestem coraz bardziej zalamana.....:(naprawde. tak bardzo mi zalezalo...

Gość przerazona200
up!!

Gość Bert Power
niestety straciłas faceta szukaj innego

dobrze ze ci jakies srodki przeczyszczajace nie wypadly bo ja bym smiechu chyba nie opanowal... :D