Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniikara

Boje się... :(

Polecane posty

Gość Paniikara

No właśnie,ja w raz z lubym mieszkamy z jedną parą.ow facet pojechał w góry z kolegą,poszli do mc donalda wypili kawe,potem pili redbula ( tzn podrobke ) noi zaczeli chorowac.Ja,że mam emetofobie to boje się że to g.ż.Nie śpie,bo rozmyślam :( Boje się,nie chce być chora. :( Dobrze,że jeszcze nie wrócił i mam nadzieje,że tam zostaną do wyzdrowienia :( Może to woda była w macu felerna,albo to że pomieszali kawe z redbulem?Jak myslycie pocieszcie mnie :( Nocke mam z głowy :(

Gość Paniikara
Dodam,że ponoć po wyjściu z MC-a i wypicu redbula się źle poczuli. :/ Luby mnie pocieszał,ale co z tego :/

Gość Paniikara
Wypiłam herbate na uspokojenie,ale dalej mnie telepie :(

Gość Paniikara
pocieszy ktoś :( bo luby śpi :( i ma gdzieś moją panike. :( A dobrze wie,że mam emetofobie :(

Gość ana 26
idź spać dziewczyno a rzekoma choroba to zapewne wynik wypicia tej dziwnej mieszanki coli z kawą

Gość Paniikara
Ana,dzięki za kopa.Tego mi też trzeba.Mówisz,że to wywołała mieszanka kawy z maca plus "redbull" Oby :( Jutro się dowiem pewnie więcej :(

Gość ana 26
no wyobraź sobie taką mieszankę - już sam red bull jest ohydny a co dopiero w takim zestawieniu zresztą to nie pora na grypę żołądkową

Gość jak masz mocne serducho to
ci guzik bedzie pij duzo wody żeby kofeine wypłukac i bedzie dobrze,

Gość Paniikara
nie,to nie ja piłam.Tylk współlokator z kolega.Wypili kawe a potem energy drinka i mieszanka wywołała skutek uboczny.Taką mam nadzieje,że przez to. :?

Gość Paniikara
ana,oj w pore.Jego panna mi mówiła,że u niej w pracy to panuje.Jeszcze głupia się cieszyla jak to mówiła. A mnie to dodatkowo zestresowało :/ Faktycznie poczytałam w necie,że mieszanka kawy z redbulem moze wywołac nudnosci :/

Gość ana 26
niepotrzebnie o tym czytasz, bo tylko sie dodatkowo nakręcasz skoro nie ma tego współlokatora u Ciebie w mieszkaniu to możesz spać spokojnie

Gość Paniikara
ana,wlasnie wyczytałam e moga efekty uboczne takiej mieszanki kawy pllus napoj energetyczny.To jakaś forma dopalacza,więc pewnie przekombinowali.Tak teraz go nie ma,ale miał wrocic za 3 dni,a w zwiazku z tym jak się czuja niewiadomo.mam nadzieje,ze tam zostaną.

Gość fghjk765
Ale ja czegoś tu nie rozumiem.....twój problem to lęk wynikający z emetofobii(lęk przed wymiotami jak i ewentualną obecnością tych osób)czy choroba-osoby Ci znanej-Twojego,jak rozumiem faceta???

Gość fghjk765
Bo co do swoich perturbacji żołądkowych to jeśli chodzi o faceta to wiesz...może to zupełnie co innego a tak se powiedział nie ważne(tam gdzie jest też jest opieka medyczna itd-żle się czują to na izbę przyjęć do lekarza się udadzą)co do Ciebie jednak to jeśli prawdą jest Twoja fobia to na bardzo uciążliwy jej charakter powinnaś pomyślec o jakims kontakcie ze soecjalistą-psychoterapia albo kontakt z psychologiem lub psychiatrą...męczysz się z tym...po co to przeżywać?To też sobie przemyśl.Twe obawy tu są na wyrost bo taki jest mechanizm fobii ale ja wiem,że to są ciężkie problemy...trzymaj się i powodzenia

Gość Zapytajjnick
Emetofobia,to lęk przed wym.i jak sama nazwa wskazuje,tego się boje.Mam obawy,wtedy jak g.ż panuje,jak ktoś to robi itp :/ Wiem,ze to powinnam leczyć. Mysle jednak,ze taa mieszanka efekty wywołałą,bo red bul,plus kawa.Dodam,ze on pija tylko expresso

Gość Halensa modella
nie odpowie bo sama nie wie :D

Gość fghjk765
''g.ż.''-zapewne autorce chodzi o Grypę Żołądkową:classic_cool:

Gość Paniikara
grypa żołądkowa :?

Gość Halensa modella
lub gównianą żółtaczkę

Gość Paniikara
jem kau i potem mam g.ż. :o

Gość fghjk765
Autorko ja rozumiem o co chodz i wiemczym jest to zaburzenie lękowe alei.... widzisz męczenie się męczenie się nieustanną obawą o bycię narażoną na czynnik wywołujący wymity lub na kogoś kto może w każdej chwili puscic pawia naraza czlowieka na izolowanie sie od otoczenia,,,,ten typ fobii bywa bardzo uciazliwy wiec powinnas starac sie sobie pomoc poprzez pomoc specjalisty btw przy ''g.ż.'' rzyganie to nie najwiekszy problem...

Gość Gie Że
tak to jest jak sie uż skr.

Gość lenovvvvo v
strach to jedna wielka popipana iluzja w ogole nie istnieje to beznadziaj strachu nie ma!! wszycy sa wolni robic co cghca aha!!!!strach to iluzja ten post mnie rozyeb....:D:D:D ni koomam o co cho?Napisz spokojniej i powoli bo chyba juz wiem o co kamman:classic_cool:

Gość Paniikara
ghj....dzięki za zrozumienie,wiem powinnam i musze sobie pomoc bo inaczej się zamęcze :/ Boje się jutrzejszego dnia :/

Gość daj psowi
grypa żołądkowa sama przechodzi i nie koniecznie występuja wymioty.

Gość lenovvvvo v
Panikara a czemu piszesz ''grypa żołądkowa''ze znakiem zapytania....? Nie wiesz co ten skrót ma oznaczać a nim operujesz?:classic_cool:.....HA!provo tadam!!!

Gość lenovvvvo v
i wyjaśnij wreszcie co to jest to "g.ż ", chyba że sama rzeczywiście nie wiesz :D

Gość Paniikara
Dzięki za pocieszenie,ale tu chodzi o wym,znajomi to mieli ale poowtarzam mam wciaz nadzieje,ze to fekt uboczny mieszanki

Gość Paniikara
lennowo,pisze w skrocie o tak mi lepiej,wiem co to oznacza i nie daja znak zapytania tylko skrzywione buzie :? moze lepsza jest ta :/