Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się. o! ;)

Jak faceci postrzegają dziewice?

Polecane posty

Gość Pytam się. o! ;)

Witam. :) Tak się zastanawiałam - jak faceci postrzegają dziewice? Ostatnio usłyszałam, że w wieku 18 lat będąc nadal dziewicą, jestem gatunkiem wymarłym. Zastanawiam się - faceci chcieliby dziewice, czy raczej by się bali? Pytam czysto teoretycznie, póki co dobrze mi jest z moim stanem, dopóki nie spotkam kogoś wartego mojego pierwszego razu, sobie poczekam, nie ma w tym problemu. ;) Ale ciekawość jakaś jest, stąd moje pytanie. Wypowiadać się! ;)

Gość Conrado4287438
Młodzi faceci lubia dziewice ale (z reguly na jeden raz) bo to cos nowego i fajnego i maja sie czym pochawalic kumplom. Dojrzalsi faceci 25+ nie przepadaja za dziewicami bo to tylko problem (ból, krew itp)

Gość Pytam się. o! ;)
@Zbereznik a Ty się zajmij czytaniem ze zrozumieniem. @Conrado4287438 Czyli starsi wolą doświadczone, mniej problematyczne? Moja koleżanka wyznała kolesiowi, z którym kręciła, że jest dziewicą. Od tamtej pory uważa, że zmienił się jego stosunek do niej. Gdy zaczyna się jakiś flirt między nimi, on to kończy często rozmowę słowami "do łóżka przecież i tak nie pójdziemy". A jest niewiele starszy od niej. Więc chyba jakiś strach przed dziewicami występuje. Lub może raczej niechęć do starań i namów..? Nie wiem.

Gość sosek
mam prawie 21 lat i osobiscie dla mnie to bez znaczenia :)

Gość fachowiec69
a co to dziewica ?