Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taraczek87

Stereotyp czy wygląd? - Proszę o wyjaśnienię .

Polecane posty

Gość Taraczek87

Cześć:) Dziewczyny mam do Was pytanie. Jestem Łysym przypakowanym kolesiem. Ciągle przyciągam do siebie idiotki., lecz z dziewczynami inteligentnymi idzie mi trudniej. Kobiety te dystansują się ode mnie, bo: a) zakładają, że jestem prymitywny. b) nie podobają im się mój wygląd c) inna: jaka?

Gość trutkaggg
a - mozesz miec wyglad prostaka ktory tylko mysli o swoich muskulach, ma pstro w glowie i leci na blondyny z solarki, mysi tylko jak sie napic z kumplami i bzyknac cos na dicho

Gość moze mysla ze jestes
glupim koksem , i ze nie ma madrej gadki z toba i nie masz nic do zaoferowania, moze zapusc lekko wlosy i nie wiem jak sie ubierasz ale jak dres tomoze mysla ze w jakims gangu jestes albo co

Gość kjhkjh
Skoro tak wygladasz to musisz byc baranem

Gość Taraczek87
Trochę przykrę, chyba monogamiczny związek z inteligentna Kobietą to dla mnie za wysoko:(:P

Gość Taraczek87
Nie, jestem bystrym kolesiem, może trochę za bardzo wulgarnym.

zapuść włosy, generalnie łysi faceci kojarzą się z dresami, zbójami, dziewczyny po prostu się boją i zniechęcają

Gość Taraczek87
Może , też nie umiem podrywać? Bo rzeczywiście postura umożliwiała mi seks po każdej imprezie, bez specjalnego wysiłku.

Gość Taraczek87
nie chce zapuszzcać bo mam zakola , a to mi się nie podoba, jak również włosy dłuższe niż 12 mm.

Gość vaiolettt
kurcze mnie tez jakos lysi i napakowani to tylko odstraszaja :P jakos nie widze ich w parze z inteligencja :(

Gość Taraczek87
No ja jestem i inteligentny i oczytany. Np w klubie łatwo idzie podryw, ale na ulicy bałbym się podejść do jakieś Kobiety, bo myślę, że mnie zmiesza z błotem , jaki to głupi jestem.

Gość mery-bajery
A może tylko masz się za bystrego i inteligentnego, hm? 31284614- chodź to sprawdzimy :)

Gość trutkaggg
łysi nie sa zli, sporo zalezy od ubioru. nie podkreslaj tych muskulów. i tak widac ze nie jestes chuchrem. ubierz sie fajnie, badz mily. a nuz sie cos trafi lepszego, ale sam pewnie tez w klubach zarywasz do pustych lasek, bo takie czesto was pociagaja po pijaku. a one wyczuwaja swojego, wiec skads to sie musi brac.

Gość Taraczek87
może za takiego się mam:) ja nie zarywam do pustych lasek one same przychodzą, jak ktoś ma rozbudowaną muskulaturę. Kobiety z okolicy nie mają o mnie dobrego zdania, uważają mnie za takiego zwykłego posuwacza i trochę w tym prawdy jest, ale mówimy o Kobietach co dopiero mnie poznają. Nie wierzę, że intuicja od razu Wam podpowiada, po moich dwóch zdaniach , ten koleś jest taki i taki.

Gość sznurperel
to uwierz, hahahha :D

Gość Taraczek87
aha, mam jeszcze bliznę na jednej brwi.

Gość Taraczek87
Jak byłem związany z Kobietą przez 2 lata , to jej nie zdradzałem, więc wtedy ta Wasza intuicja, to jakaś uproszcona maszynka.

Gość normalna kobieta nie nie chce
ruchacza:o

Gość Taraczek87
Ja, aż takim ruchaczem nie jestem , miałem 23. Poza tym, skąd Kobieta ma od razu, wiedzieć czy nim jestem, jakiś nr się nade mną pojawia?:D

Gość mery-bajery
to mi sie wywietla 13 i jakos wiekszosci to nie przeszkadza :)

Gość Taraczek87
no chciałbym mieć, tyle co Ty, żałuję sexu , z kilkoma idiotkami.

Gość mery-bajery
a ja z kilkoma idiotami :) no takie zycie czasu nie cofniesz.

Gość Taraczek87
a to ty jesteś Kobietą? w ogóle powiem Ci, że jak patrzę na swoje 23 to wszystko jest okej, ale jakbym usłyszał , że moją nowa Kobieta miała 13 to byłbym zły. Ale jestem niesprawiedliwy:P przykre.

Gość Taraczek87
Ty*

Gość mery-bajery
Oczywiscie, ze kobieta :) 13 by Ci przeszkadzalo, tak? Wierz mi, ze Twoje 23 tez przeszkadzałoby wiekszości kobiet... :)

Gość mery-bajery
A tak hipotetycznie gdybyśmy my... Czemu przeszkadzałoby Ci moje 13 skoro i tak masz wiecej "na koncie"?

Gość Taraczek87
nie wiem. Wywołuje ta liczba u mnie gniew, ale nie dlatego, że 13 przynosi pecha:P, ale za duża. Chciałbym Kobietę co miała nie więcej niż 5 i cały czas żyła w jakiś monogamiczych związkach. Taka wydaję mi się lepszym materiałem na TŻ i mam nadzię, że wierniejsza by była.

Gość mery-bajery
Ale hipokryta z Ciebie! :) A czemu zakładasz,że taka byłaby niewierna zaraz? Czy Ty z 23 laskami umiałbyś być wierny?

Gość Taraczek87
2 lata byłem:D:) To jest taka jeszcze ta stary pogląd, że mężczyzna może robić co chce, a Kobieta ma być jak najbardziej cnotlwa. Niesprawiedliwe, ale tak to czuję.