Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drucik _.

Dojrzała kobieta to taka która...

Polecane posty

Gość drucik _.

.

wie co to jest sexualnosc i umie jej uzywac .........lepiej zgrzeszyc i zalowac .......niz zalowac ze sie nie zgrzeszylo...............moje nowe motto

Gość szokkke
tak oczywiscie. dojrzalosc to wylacznie seksualnosc :o ja pierrr... dla mnie dojrzala kobieta jest niezalezna emocjonalnie i finansowo

Gość Dla mnie dojrzala jest
poukladana psychicznie jej status majatkowy nie ma nic do rzeczy, roznie sie uklada

Gość dsfsfs
No 1 ma poukladanw glowie

Gość dobrze robi loda
:D

Gość yokoto
dojrzała to taka która: akceptuje siebie, jest pewna siebie, nie ma kompleksów, jest odpowiedzialna, szczera i dobra, angażuje się w rzeczy, ktore wykonuje (np. praca), ale też i w związek, dąży do kompromisu, a nie komfliktów, nie obraża innych, jest kulturalna i elegancka, jest dobrą matką i ukochaną żoną, dbającą o swoją rodzinę i męża

Gość dojrzała kobieta to
taka która nie uzewnętrznia swoich poglądów na forum publicznym, ja niestety do takich nie należę:p

Gość fdsfsd54
to taka ktora obciaga z polykiem

Gość warszawski utracjusz
Dojrzała kobieta myśli samodzielnie i nie jest uzależniona od mężcza, kochanka czy rodziców! Dojrzała uprawia z kim chce seks jeśli nie ma potomstwa czy też w związku stałym nie jest i nie chce być jeszcze. Ale singielki potrafią się ladnie seksić na szkoleniach w pracy i potem mąż czy partner jest wyśmiewany jak ten, który z nią kopulował na ostro, a ta znalazła romantyka, a dała się zapiąć pijana analnie czy ukrywa usuniętą ciążę, bo dała się uwieśc jakiemuś samcowi alfa bedąc sama samicą alfa.