Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g87gt87g

mój chłopak smieje sie z moich piersi

Polecane posty

Gość g87gt87g

mam duze piersi i niestety obwisle troche. On sie smieje i mowi ze wygladam jak dojna krowa . Ze jego byle mialy male i sterczace

Gość hahahahahahahahahaha.
powiedz jemu, ze twoi byli mieli duze, prezne i zawsze gotowe

Ja tez mam duze dd ale jeszcze mi ne wisza. W kazdym razie olej kolesia albo zacznij sie smia z jego sprzetu.. powiedz ze miałas wieksze albo widziałas wieksze :D

Gość Owszem male piersi sa z
reguly ladniejsze w ksztalcie, ale... cholera!!! to jest rzecz na ktora nie mamy wplywu!!! rownie dobrze moze sie smiac ze masz taki kolor oczu a nie inny :O a na biust sa rozne cwiczenia, uzywaj

Gość a.s.l
łahahahah jaki koleś :D zal mi czasem facetów..... jakby mi facet powiedział coś w stylu że jego była to to, że jego była to tamto.... a jak by mi powiedział, że jego była miała coś lepszego to by dostał tak po ryju, że by się nie pozbierał i od razu miałby drogę wolną by do niej wrócić :D

Gość ytyrytyty
a.s.l ty dziecko nie zajmuj sie facetami a bierz sie za slownik ortograficzny :D

Gość kot13
Twój chłopak Cię dyskredytuje i obraza możesz go również obrazić i sprawić że poczuje się gorzej mówiąc , że jest niemeski, ma malego lub niesprawnego fiuta. Ale osobiście radzę kopnąć go w zad -kto na tym etapie znajomości tak się zachowuje w swej małości zniszczy Cię a powinien traktować z szacunkiem.zostaw go w cholere i znajdź takiego, który Twoja osobą się będzie zachwycal

Gość a.s.l
ytyrytyty z polskiego miałam zawsze 5 pisałam to szybko i trochę w złości

Gość g87gt87g
ja mam niestety 75 F. jego penis raczej normalny jest ok 12-13 cm ,wiec chyba nie niem sie z czego smiac

Gość g87gt87g
to co ja mam zrobic ?

Gość DiscoDiva
12 - 13 cm to jest mały penis kochana. inna sprawa, że większość panów w tym kraju ma mniej więcej takie smętne korniszonki w gaciach :(

Gość g87gt87g
no wiekszego to ja nigdy nie widzialam