Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szmateksie

czy ktoras z was zna ten preparat?

Polecane posty

Gość monza bonza
zadne preparaty ci nie pomaga tylko cwiczenia+dieta

Gość w szmateksie
nie chce mi sie cwiczyc, nie mam ochoty na zadne glupie diety bo nie lubie byc glodna, a potrzebuje niewiele schudnac. Moja kolezanka na herbalife bardzo ladnie schudla a to to samo tylko tansze, wiec pytam czy ktoras to zna.

Gość walnij sie w łeb
preparaty odchudzające, tylko takie debilki dają sie na takie gówna nabierać płac, płac - zobaczysz jak bedziesz szczuplutka ;) ;) :)

Gość w szmateksie
Skad ta agresja i chamstwo tutaj? Wiesz ja i tak wygladam super, 172/61 ale chce jeszcze lepiej :-)a ty chyba bardzo glodna jestes skoro taka agresywna...Co? dietka nie dziala? :-)

Gość w szmateksie
-------

Gość walnij sie w łeb
no łasnie nie działa musze tez chyba zaiwestowac w cudowny odchudzacz... zeby tak chociaz do setki, zjechać...marzenie

Gość czy ktoras to zna?
???

Niestety, żeby stracic ostatnie kilogramy, trzeba trochę wysiłku w to włożyć. Bycie na diecie nie zawsze oznacza bycie glodnym ;) Nie wierz w cudowne wynalazki, one fakt wyszczuplają, ale portfel. Także bierz się za dietę i zapisuj się na fitness.

Gość czy ktoras to zna?
problem w tym, ze cholernie nie chce mi sie cwiczyc. a Ty jaka metode stosujesz?

Przejrzałam tą aukcję i powiem tak. Kupując taki produkt i tak bedziesz musiała przejść na dietę. Sam koktajl Cię nie odchudzi, tylko wspomoże. Pewnie ten specyfik ma dużą ilość białka, które jest ważne w diecie odchudzającej, ale jeśli będziesz jadła chipsy, słodycze i tak dalej to nic nie da.

Dieta 1000 kcal, 4 razy w tygodniu fitness, w weekendy pracuję jako kelnerka, także też mam wiele ruchu. Bez ćwiczeń nic nie zdziałasz chcąc stracić te ostatnie kilogramy. No chyba, że pójdziesz na odsysanie tłuszczu. Albo wyrzeczenia, albo nieatrakcyjna figura. No pain, no gain.

Gość czy ktoras to zna?
ale ja nie jadam zadnych czipsow ani slodyczy, wrecz przeciwnie, jem zdrowo i malo.

Gość czy ktos to stosuje?
sniadanie: ciemna bulka ze slonecznikiem, 2 plasterki zoltego sera, kawa z mlekiem obiad: kotlet kasza surowka, lub krokiety z surowka, lub cos innego ale bez ziemniakow kolacji albo nie jem albo jakas kanapka albo warzywa na patelnie W miedzyczasie nie podjadam ewentualnie owoce

Myślę, że 2-3 posilki w ciągu dnia to za mało. Musisz jeśc co 2,5-3 godz. Kotlety zamienilabym na pieczona rybę lub kurczaka. Więcej warzyw. No i więcej białka (biały ser, jogurt naturalny). Do kanapek rób serek ze szczypiorkiem: Kostka białego chudego ser,125ml jogurtu natruralnego, szczypior, sól. To zamiast żółtego sera i jest pyszne ;)

Aha, jedz orzechy. Jeden orzech ziemny ma 5 kcal. Nie tuczą, ale mają zdrowe tłuszcze, które są potrzebne do rozpuszczania witamin ;)

Gość czy ktos to stosuje?
OK, wlasciwie juz skonczylam z zoltym serem, teraz przerzucilam sie na serek wiejski, ta bylke tez moglabym zamienic na chleb lub pieczywo chrupkie. co bys jeszcze doradzila? Aha i pije duzo wody, lekko gazowanej bo niegazowanej nie lubie. Mnostwo herbat, ale nie slodze, ja potrzebuje ciagle duzo pic.