Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Boję się KOŃCA ŚWIATA :(

Polecane posty

To co się dzieje na świecie, jest przerażające... wiem, że nie powinno się wierzyć w różne przepowiednie, ale to wszystko takie realne jest... A co jeśli naprawdę ma ten koniec nastąpić? Boję się bólu, boję się tego momentu rozstania z bliskim... mam malutkie dzieci, jak im wytłumaczyć co się dzieje?? Dlaczego ludzie nie mogą być po prostu dobrzy? Dlaczego nie ma żadnych zasad, dlaczego ludzie robią tyle zła??? Świat jest taki piękny, moglibyśmy pięknie i spokojnie żyć, no ale to co się dzieję, naprawdę może się Bogu naprzykrzyć :(

Gość bog to bajka dla dzieci
bog nie istnieje

A czego się boisz? jak koniec świata będzie to będzie i nie mamy na to żadnego wspływu.. ja tam nie wierze w ten rok 2012..

Gość Plum plum_
A strzaskac cie penisem po tym durnym pysku? urwac ci kichol?

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Czy te twoje dzieci były planowane, czy: 1) prezerwatywa pękła ?, 2) prezerwatywa spadła ?, 3) zapomnieliście o prezerwatywie ? 1) czy 2) czy 3) ?

ale wy glupi jestescie!co jakis czas nastepuje przebiegunowanie ziemi i nic z tego powodu nie dzieje sie na swiecie!

Gość serenika2
no i własnie tak można podyskutować na cafe.......same debiile (jak powyżej) A końca świata to i ja się boję ........

Gość kiedys pewnie bedzie
ale nikt nie wie kiedy