Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NEGRO29

DR MICHAŁ BALIŚ ŻYWIEC- proszę o opinie

Polecane posty

Dziewczyny, wybieram się do dr Balisia, czy są jakieś dziewczyny z Żywca i okolic, które również do niego chodzilły? Interesuje mnie w jakie dni i w jakich godz przyjmuje w Żywcu, cena wizyty i w ogóle czy warto, czekam na opinie

Gość a ja..........................
moja siostra jest pacjentka tego lekarza,wkrótce bedzie Jej robil cc,jak chcesz to zapytam sie co ,jak i za ile:)odpisze jutro jakbys chciała:) wiem jedno-że to dobry lekarz i warto do niego chodzic,tymbardziej jeśli sie chce rodzic w szpitalu w B-B w którym pracuje:)

moja siostra do niego chodzi,jest zadowolona, za kilka dni bedzie Jej robił cc w B-B w szpitalu w którym pracuje:) jeśli chcesz to dowiem sie co i jak i za ile i wieczorem napisze:)

Bardzo dobry lekarz z czystym sumieniem polecam:) na ul. Węglowej we wtorki i czwartki teoretycznie od 13-17 ale zazwyczaj jest dłużej.

odkopalam ten wątek ale autorka chyba o tym nie wie:( pytałam siostre o szczegóły i wiem że wizyta kosztuje 80zł(bad,gin i usg) i tak jak napisala moja przedmowczyni zaczyna przyjmowac od 13 do oporu:)

Gość Klaudek626
Na jaki numer telefonu trzeba zadzwonić, żeby umówić się na wizytę do doktora Balisa, do Żywca? Próbowałam dzwonić na trzy numery znalezione w internecie i albo nikt nie odbiera, albo od razu włącza się poczta. Z góry dzięki za pomoc!

Gość minio83
nie ma potrzeby dzwonić, przychodzisz i czekasz na swoja kolejkę. A jeżeli już chcesz zadzwonić, to chyba godzinę wcześniej niż lekarz przychodzi jest jego asystentka. Tak było przynajmniej 2 lata temu :-)