Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwkkkaa

Jak mnie oceniacie ? Brzydka czy przeciętna? (foto)

Polecane posty

Gość gdzie kiedy kogo
o jesu :o

Gość ihaaaaaaaa
dlatego mowie zeby ludzi zawsze pokazywali swoje foto

Gość krzysuchu
A ja bym cie poruchał bo już pół roku w celibacie żyje:)

Gość zrob normalne zdjecie
a potem sie pytaj.

Gość farFar
ihaaaaaaaa - nigdy niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie , ja np . randkom internetowym nie ufam - kradzione i poprawiane zdjecia do autko : jesli to ty , lub jakas z twoich kolezanek to : okulary fatalna fryzura czarny kolor :O i ta sukienka :O figure masz ok

nie ma kobiet brzydkich, zmien olulary na soczewki i zrob cos z wlosami ,delikatny makijaz i wsio

Gość ihaaaaaaaa
lepsze podrabiane niz zadne

Gość ABF
j.w wlosy straszne , okulary tez i umyj sciany :D

Gość Hahahahahahaha!!!
Sigourney Weaver :)

Nie dawaj fotek na kafe,bo cię kompletnie zdołują.Po za tym nie liczy sie wygląd tak jak charakter.Ale wśród twoich równieśników to wygląd będzie na pierwszym miejscu

OK... widzę potencjał :D ale trzeba trochę nad Nią popracować. Po pierwsze więcej sportu, inne ciuchy! Inna fryzura! Dobry makijaż! I będzie super ;) I co najważniejsze... fajna osobowość ;)

Naprawdę nie powiedziałam tego ze złośliwością, ale wiem jak ważny jest wygląd, dlatego warto w siebie inwestować, przede wszystkim dla siebie, żeby się czuć lepiej. Ale tak jak powiedział, to wszystko bez fajnej osobowości jest niczym. Ja na Twoim miejscu popracowałabym nad sobą dla siebie ;)

Jente-Ale ty nie musisz,uwierz mi że możesz być brzydka a ten twój arab i tak by cię chciał.Oni nie są wymagający,dla nich to czym kobieta brzydsza tym lepsza.Taka ich mentalność,ładna i seksowna to sie nie szanuje i będzie zdradzać,więc do araba to czym jesteś grubsza i brzydsza to tym lepsza.Więc nie wiem po cholerę dbasz o urodę.Za chwilę to i tak ci zabroni dbać o urodę.Wiec uważam że własność araba nie powinna się wypowiadać w tym temacie,idź i mu obciągaj,bo za chwię twój arab się wkurzy że siedzisz na necie za miast mu obciągać

Gość Hahahahahahaha!!!
Popieram kolege wyżej :D

Ej to nie ten wątek:P Kobieta powinna dbać o siebie dla siebie a nie dla faceta.

Jente-Bierz walizki i wynocha do Egiptu obciągać arabom,nie zapomnij też obciągnąć jego braciom,ojcu i jego dziadkowi.W końcu do tego jesteś stworzona.Mamusia i tatuś pewnie dumni z córki

Gość lysoglowy co sie tak grzejesz
jak ma ochote to niech obciaga komu chce nie wnikaj w zycie intymne innych, to ich sprawa pilnuj swojego ... chyba , ze go nie masz to wtedy rozumiem to plucie jadem

Gość normalna przecietna
gdyby wyprostowala wlosy dodala lekki makijaz zmienila garderobe z wiejskiej na normalna to calkiem fajna dziewczyna nam wychodzi.Figura fajna:) jak juz dziewczyna jest naturalna to zle ,plastik z kiczowata tapeta i czarnymi odrostami z blond strzepami tez zle.Na kafe nie dowiesz sie prawdy,zawsze ci dokopia:o

Gość łajzooooooTymoja
wstretna jestes:o

Gość DARIIAA
Ewa posluchaj mnie brzydka nie jestes i nie zwarzaj na glupie komentarze..... Moim zdaniem powinnas zmienic fryzure a dokladniej moze na poczatek jakies karmelowe pasemka moze zacznij prostowac wlosy;) zmien okulary na soczewki i nos wieksze dekoldy sory ale masz 21 lat a tutaj ubralas sie jakbys miala 16

Dodawałaś już tu zdjęcie? Kojarzę te meble. :D Zmień okulary, fryzurę i nie rób zdjęć od dołu.

Gość LDMJAKDBSFAJK
DARIIAA Dlaczego ja klamiesz? :o Ladna nie jestes i niestety takie sa fakty,musisz sie z tym pogodzic😴

Gość yhrtr
To jakis zart

Gość brzydka barbie
Na zdjeciu wyszlas brzydko - wlosy i te okulary -masakra gdybys to zmienial bedziesz ladna przecietną modelką - nie mam zamiaru ci tu kadzić ,że masz zadatki na modelke - bo nie masz, normalnie wygladasz to wszystko i gratuluje odwagi - ja bym tu zdjecia nigdy nei dala :D

Gość karol18374
bleeeeee:( fuj:( PASUKDNA JESTES !!!!

Gość DARIIAA
LDMJAKDBSFAJK dlaczego mailabym klamac???? uwazam ze ta dziewczyna brzydka nie jest tylko przyda jej sie kilka malych zmian zeby ta urode podkreslic.Awy nie wiecie jak przez takie glupie slowa mozecie zranic osobe nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy !!!! Jestem ciekawa jak Wy wygladacie Wstyd mi za Wasze zachowanie!!