Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjlslssss

Kto lecial Ryanair?

Polecane posty

Gość sjlslssss

Mam pytanie. Czy na karcie pokladowej przy odprawie online jest numer dowodu tozsamosci? Odprawilam sie online i drukujac karte zauwazylam, ze ten nr nie jest na niej widoczny. Czy to normalne?

Gość sjlslssss
up

Gość aniechmnie
nie nie ma numeru z dowodu jest tylko imie i nazwisko narodowosc nr lotu :) a i pamietaj nr miejsca ktory jest napisany nic nie znaczy w ryanair trzeba lapac co popadnie kto pierwszy ten lepszy:D no chyba ze wykupisz pierwszenstwo wejscia na poklad

Gość afbnc
potwierdzam, jest tak jak ktos wyzej napissal

Gość niemajaca pojecia
lecialam ryianer i siedzielismy wszyscy tak jak na rezerwacjach

Gość kozibonk.......
aniechmnie - zgadzam sie

Gość ja ze miesiac
lece pierwszy raz, ale slyszalam ze jest masakra

Gość sjlslssss
Dzieki CI bardzo. Reszte wiem, bo lecialam ze 30 wizzairem, ale teraz lece pierwszy raz rayanem i stad to pytanie. W sumie troche glupio z ich strony, bo nie biora pod uwage, ze jest duzo osob, ktore sie tak samo nazywaja.

Gość aniechmnie
ja juz dosc dlugo latam ryanairem i nigdy mi sie nie zdazylo zeby ktos siedzial tam gdzie jest jego numer chyba ze tak jak pisalam ma pierwszenstwo wejscia na poklad:D ale generalnie fajnie mi sie lata tymi liniami i oczywiscie sa tanie :D to dodatkowy atut:D

Gość sjlslssss
Ja slyszalam, ze jednak wizzair jest lepszy:)

Gość aniechmnie
jak to woli:D ja nie preferuje bo z kraju gdzie mieszkam lata on tylko do warszawy i gdanska :( a ja ze slaska wiec ryanairem do krakowa i juz prawie w domuuuuuuuu :D

Gość sjlslssss
Ja wlasnie jestem z gdanska, wiec mi pasuje i to i to. No nic dzieki. Wyskoich lotow;)

Gość na bilecie masz taki
kod paskowy i oni w kompie to sprawdzają i tam wtedy widzą na jaki dokument został wystawiony bilet.Nie ma więc znaczenia,że ktoś ma takie samo nazwisko jak Ty.

Gość aniechmnie
i nawzajem :D ja wlasnie jeszcze 2 tygodnie i do domciu:D

Gość kasioonia
ja mam zamiar wlasnie zarezerwowac bilety online,wiec 1 raz wogole :-/mam z tym do czynienia zawsze i wszedzie jezdzlismy autem. macie jakies wskazowki jak to zrobic zeby nie dac ciala ?? tzn np . co z bagazem jak klikam bagaz to mam tylko opcje o czyli zaden bagaz albo do 15 kg za 168 zl ,czy to jest bagaz dodatkowy?? a jesli tak jaki moge wziac ze soba na poklad zeby uniknac tej oplaty,potem ubezpieczenie -wykupic czy nie.miejsca jak wywnioskowalam z wypowiedzi sa lub nie rzezerwowane wiec raczej wybrac opcje pierwszenstwa wejscia tak czy nie -lece z 2 dzieci i nie chcialabym zeby ten 1 raz zapamietaly zle. dziekuje za wszelkie wskazowki

Gość iiksinska,,,,,
odpowiadam bo ryanaierm juz lecialam z 40 razy :) Bgaz ten do 15 kg PŁATNY jest to bagaz dodatkowy do luku lamolotu, lecz nie musisz go koniecznie brac, w tym zawsze bezplatnie mozesz miec przy sobie TYLKO JEDEN bagaz podreczny MAX do 10 kg, go wnosisz do samolotu bez opłat zadnej, lecz zadnych plynow w nim, bo podczas przeswietlania wlasnie tego twojego podręcvznego wyjma ci, wody tez nie mozesz brac, dopoero po przejsciu przeswietlenia podrecznego w tych sklepikach mozesz kupic cos do picia Nigdy zadnych ubezpieczen nie wykupywalam, wiec odradzam bo to sa krotkie linie lotow, , 1,5 godz i wlasnie zadnego ubezpieczenia na tak krotkie loty nie wykupuje Jelsi lecisz z dziecmi to radze wykupic opcje piewrszenstwa wejscia na poklad poniewaz czesto sie tak zdarza ze osoby z dziecmi ktore nie mają wykupionej tej obcji gdy wchodza do samolotu wraz z tymi pasarzerami w zwyklej kolejce, musza osobno posadzic dzieci i one osobno usiąść bo juz nie ma kolo siebie 3 miejsc wolnych, a ludzie niezbyt chętnie się przesiadaja, wiec z tego co zawsze obserwuje to osoby z dziecmi mają wykupione wejscie w pierwszej kolejnosci, bo wtedy mają dzieci przy sobie,i nie ma tego stresu że trzeba bedzie sie rozdzielac niepotrzebnie A z jakiego mista lecisz do kąd??

Gość iksinska,,,
zresztą jak bedziesz miała jakies wątpliwosci lub pytania to pisz na maila: sztabowyniki1@wp.pl postaram się pomóc

Gość kasioonia
wielkie dzieki za ekspresowa odpowiedz:-)a taki bagaz podreczny to moze byc torba mala podrozna czyli my w trojke mozemy miec t3 takie male torby,wiesz lecimy na 7 dni do boloni z wroclawia wiec pewnie same stroje kapielowe beda nam potrzebne :-9 zele i pasty itd mozemy kupic tam, bilet wyszedl nam na 5 osob bo jeszcze kolezanka z corka leci -756 zl to duzo?

Gość Iksińska...
Cena bardzo korzystna wyszła,. Jesli sie zdecydujesz na bagaz dodatkowy płatny to te wszystkie żele, pasty do zebow, i rozne kosmetyki to jak najbardziej mozecie ze soba zabrac ale wpakowując je do torby tej dodatkowej , lecz bron boze w bagaz podręczny, bo ci to wyjmą i nie oddadzą, ale wszelkie tabletki mozesz miec przy sobie w samolocie Co do torby podrecznej to nie koniecznie musi byc mała, ja zawsze "fruwam" z napakowanym na maxa plecakiem szkolnym takim wiekszym,tylko aby 10 kg nie przekroczyło,zresztą wymiary sa podane na stronie ryan. I kazda osoba moze miec dodatkowy bezplatnie bagaz podreczny, czyli jak lecicie w trójke to , kazde z was ma prawo miec przy sobie podreczny, tylko pamietaj nawet wody w podreczny nie pakuj, dopiero po przeswietleniu podręcznego mozesz sobie w sklepikach na lotnisku kupic cos do picia aby wniesc do samolotu, nie wczesniej

Gość kto wie ile kosztuje ta
mala torebeczka foliowa na kosmetyki? widzialam ze mozna ja kupic na lotnisku ale nigdy nie kupowalam