Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperatuuuraaaa

Czy ktos byl w paryzu

Polecane posty

Gość temperatuuuraaaa

szukam jakiegos hotelu w centrum do 60 euro za pokoj:)

Gość aniechmnie
w centrum do 60 bedzie ciezko rok temu placilam 75:( ale moze jakies F1 albo cus:)

troche ciezko tu przejzec bo jest wiele mozliwosci ustawien ale jak poklikasz to dojdziesz do tego ... paryz jest zayebisty ... moglbym tam zyc ... www.hrs.com

Gość temperatuuuraaaa
szkoda tylko ze jade pod koniec lutego. Znalazlam na placu pigal za 50 euro ale zostal tylko jeden pokoj, a potrzebujemy 2:)

Gość to ja jestem Ferdek Kiepski
du.Pa ryża

Gość Plum plum_
Parysz jest daremny jak zupa z tytki, smierdzi tam gnojem i kurwami, same brudasy.

Gość aniechmnie
czemu szkoda ze w lutym :D paryz jest zawsze piekny a i zima ma swoje uroki :)

malkontenci maja tylko negatywne skojazenia i szukaja dziury w calym .... ja przezylem sylwestra pod wieza i bylo pieknie pozatym takiej magii niema zadne z odwiedzanych przezemnie miast a bylem juz gdzieniegdzie dlamnie paryz jest najlepszy .....

Gość temperatuuuraaaa
bo sniegu pewnie nie bedzie, tylko bedzie zimno i pochmurno:( tak szaro buro:)

Gość aniechmnie
Oj nie w Paryzu nigdy nie jest szaro-buro :) jest magicznie zgadzam sie z przedmowca nigdzie nie jest tak jak w Paryzu :) a jak zacznie padac to zwiedzisz Luwr :D

Gość aniechmnie
juz tez troche zwiedzilam i jak narazie Paryz nie ma sobie rownych :D teraz moim marzeniem jest Cuba ale to juz dalekieeeeeeeeeeeee plany :)

Gość temperatuuuraaaa
a co myslicie o tym? tylko chyba troche daleko od centrum:(

Gość aniechmnie
wazne by byl blisko metra wtedy sie w szybkim czasie wszedzie dostaniesz:)

Gość temperatuuuraaaa
ale metro podobno drogie

Gość aniechmnie
musisz kupic karnet wtedy wychodzi nie tak drogo :) a i najlepiej jak by jakis supermarket byl w niedaleko bo ceny w restauracjach to..... tylko jeden raz zeby posmakowac :D przynajmniej tak bylo z moimi srodkami finansowymi:D

Gość temperatuuuraaaa
a taki bilet calo dniowy ile kosztuje?

rzeczywiscie w restauracjach nie jest tanio ... ja chodzilem do bistro w poblizu, sniadanie bylo w cenie kolacja z supermarketu lub w pobliskim M.D. bylem w Exposition Eiffel, maly pokoik ale czysto cicho i przytulnie polecam jaknajbardziej... Hawana hmmm.... super klimat ;-)

wskakuj , duzo dziadostwa i syfu ale jakos ma to wszystko swoj urok .... :classic_cool:

wybacz moja bezposredniosc ale ten tamaris to na koncu swiata jak na moj gust centralnie bylybys tak pomiedzy polami marsowymi a louvrem ... wszedzie jest relatywnie niedaleko

w takiej cenie jak podałaś będzie trochę ciężko. ale jeśli jesteś skłonna zapłacić do 80 euro za noc to polecam ten: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187147-d236446-Reviews-Hotel_Flor_Rivoli-Paris_Ile_de_France.html zatrzymywałam sięw nim w listopadzie i było ok - czysto, recepcja 24h/7, internet bezprzewodowy w każdym pokoju, plus doskonała lokalizacja - samo centrum, 10m od wejścia do stacji metra, na piechtę też wszędzie blisko, lokalny supermarket w sąsiednim budynku.

ano , bylem.... tracilo komunom ale mlodziez wychyla nosa i nikt nic na to juz nie poradzi.... "dinozaury" kiedys napewno przeplyna przez styks :D ;-)

mialem takie szczescie ze trafilem na przejscie pochodu karnawalwego... wrocilem do hotelu nad ranem . ubawiony po nos lubie wmieszac sie w tlum...wejsc w najbrzydsza uliczke i takietam..

Paryż jest piękny fakt metro jest bardzo drogie, pamiętam, że byłam mocno zdziwiona ceną ponoć bilety miesięczne mają tanie, a pojedyncze są drogie bo właśnie turyści z nich korzystają