diabełek0990 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Witam , jak to jest z tym stosunkiem przerywanym w dni płodne ? mozna zajsc w ciaze czy nie ? jakie sa wasze zdania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Pewnie,że można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta rocznik 87 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Ja tam niewiem stosuję go od lat nawet w dni płodne a w ciąży jakoś nie jestem...Dodam,że jestem płodna bo byłam już w ciąży(nie z stosunku przerywanego)Ta metoda jest zawodna jeżeli facet"popuści"a w tym kropelkowaniu to nie udowodniono,że zawierają plemniki zdolne do zapłodnienia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 20, 2011 Można, aczykolwiek ja nie wpadłam ;) Odradzam Ci stosunek przerywany całkiem... szkoda nerwów... chyba ze masz stalego partnera i wiesz ze to ten z ktorym bd dzielic przyszle zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam syna z przerywanego Napisano Styczeń 20, 2011 16 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daiabełek0990 Napisano Styczeń 20, 2011 moze dlatego zaszłas w ciaże bo partner nie zdazył sie wycofac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 22, 2011 Duzo plotek chodzi na temat preejakulatu i kropelkowania,wiec ciaza jest naprawde mozliwe... Wiec serio jesli nie jestescie gotowi na ewentualne dziedzi to zabezpiecznie sie chociaz gumka ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nbgggffr Napisano Styczeń 22, 2011 a czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w 8 dniu cyklu? Kochalismy sie bez gumki, moj chlopak mial wtedy problem z tym zeby dojsc, nawet potem jak zalozyl juz gumke ale wkoncu skonczyl w gumce oczywiscie. Mam nieregularne cykle wiec trudno powiedziec ile trwaja raz 28 dni, raz wiecej a raz mniej. Okres powinnam miec ok 21 a nie ma i bardzo sie stresuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nbgggffr Napisano Styczeń 22, 2011 dodam ze kiedys przez dlugi czas stosowalismy stosunek przerywany i moj facet podczas jednego stosunku powstrzymywal sie wiele razy, nawet nie zwracalismy uwagi czy dni plodne czy nie i w ciaze nie zaszlam ale wiem ze to zadne wytlumaczenie:( wtedy bylismy bardzo nie odpowiedzialni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 23, 2011 Moim zdaniem jest możliwośc... tym bardziej ze jestes na pewno przed owulacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach