Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem przerażona

Warszawianka w Katowicach

Polecane posty

Gość Jestem przerażona

Do Katowic przyjechałam w poniedziałek w sprawach służbowych i jestem zaskoczona tym, co zobaczyłam... Otóż wysiadam z pociągu na stacji kolejowej i okazje się, że jest remont. Widziałam, jak ma wyglądać i to się nie mieści w głowie ;/ Przecież Warszawa jest stolicą i moim zdaniem ona pierwsza powinna mieć wyremontowany dworzec. Prawie nikt nie podróżuje do Katowic, a do Warszawy cały czas przybywa ludzi i najpierw powinni zająć się Warszawą, a kiedy wszystko będzie ładnie to powinni zająć się innymi miastami. Tak samo, jak byłam wczoraj na mieście z nadzieją wstąpienia do kilku galerii handlowych. Znalazłam JEDNĄ galerie! Silesia City Center owszem jest duża, ale myślę, że powinno być kilka mniejszych niż jedna wielka i koniec. Najbardziej dobijają mnie ludzie. Jestem na zakupach i widzę tych ludzi z dziwnymi wyrazami twarzy, zadufanymi... Nie rozumiem, oni myślą, że mają jedną galerię handlową to już są jacyś wielkomiejscy? Przecież to jest śmieszne! Na siłę wiele miast chcę się stać nowobogackimi, ale w Katowicach to po protu ogrom! Wszystko w remoncie, na nowo budowane, restaurowane... Może zamiast na siłę stawać się wielkomiejscy zaakceptujecie, że nie warto czasami burzyć pięknych starych budynków by zbudować jakieś centrum handlowe;/

Gość babo ty jesteś
jak każdy czlowiek z warszawy czyli glupi i zadufany w swoim miescie, ktore jest gownem na tle innych panstw europeskich

Gość wole siedzieć na dupie niż uch
Kto jak kto, ale to wawszawka na siłę chce być nowobogacka;]

Gość kjlklkl
Katowice - centrum dowodzenia swiatem paniusiu , a Ty wyrywaj tam skad przyjechalas pustaczko , a zadufana to jestes Ty , myslisz kim ja to nie jestem .Wiesz ki jestes ?Gorolica z miasta goroli , a takich tu nie lubimy , gdyby nie Slask gorny to ta wasza Warszawa by teraz miala trzy budynki na krzyz i tyle , barany...

Gość 01007
Jak dla mnie to prowo, ale jeśli nie to idź się puknij w głowę i spójrz na swoją warszawke;/ ona przecież w ogóle na siłę nie robi się nowobogacka! Wieśniara z Wawy ;/

Gość O.o -.-'
Ja mieszkam w Katowicach i uważam, że to miasto ze swoim klimatem! Wolę mieć jedną galerię(co to w ogóle ma do rzeczy??!!) niż być taką paniusią co wyżej sra niż ma dupe ;/

Gość kjlklkl
Jezdzilem pare razy na szkolenia do Warszawy i takie chamstwa i cwaniakowania to nie widzialem nigdzie indziej , w glowach wam sie popierdolilo , ale my Slazacy ustawimy was do pionu...

Gość a jednak...ludzie
z wawy to wieśniaki

ale się światowa pannica znalazła, ho ho ho.. nie ma to jak jechać gdzieś i zwiedzać galerie.. HANDLOWE. dno.

Warszawianko gdzie jestes ? Czyzbys uciekla.....do Silesii na zakupy ?:P:P

najpierw dowiedz się skąd są pieniądze na remont a później się wymądrzaj wielka Warszawianko śląsk jest o wiele bardziej rozwinięty niż Twoja Warszawa a ludzie w Katowicach są przyjaźni i naturalni, spontaniczni, nie sa snobami jak INNI (daleko przykładu nie szukaj) to w Warszawie mieszkają zadufani w sobie pozerzy, którzy za wszelką cenę chcą być "wielkomiejscy" i uważają się za lepszych tylko dlatego, że mieszkają w Warszawie

Gość niech ta paniusia
ucieka do swojej warszawy ;/ trzeba być superinteligentnym, żeby oceniać miasto na przykładzie ilości galerii handlowych .. brak słów... w życiu nie widziałam tyle chamstwa, co w warszawie! Lecz się dziołcha!

Gość te warszawianka
te warszawianka wracaj do siebie! My tutaj ciebie nie chcemy!