Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos cos wieeeeee

chcialabym otowrzyc nalesnikarnie-ale nie mam doswiadczenia w branzy

Polecane posty

Gość ktos cos wieeeeee

nie pracowalam nigdy w zadnej naelsnikarni/restauracji/kawiarni......czy mimo to moglabym otworzyc taki wlasny biznes?chodzi mi to ,ze sie na tym nie znam - ale wiem jak zrobic pyszne naleniki ;-) ???? mozna otworzyc biznes nie majac wczesniej doswiadczenia w danej branzy?

Gość ktos cos wieeeeee
aha,no raczej zalezaloby mi by na tym zarobic.....

Gość Kamila XXX
Jasne ze otwieraj, powodzenia w biznesie:)

Gość hehe//'/./.
liczysz na dofinansowanie?:P

Gość kumoszka
pewnie, że tak. Robić naleśniki to rzecz nietrudna, trudniejsze w biznesie są sprawy papierkowe, podatki, zusy i inne masakry

Ja prowadze bufet, nic wielkiego. Wcześniej troche pracowałam w gastronomii więc mniej więcej coś tam wiem, ale raczej wszystkiego sama się ucze, nawet księgowości. A od lutego zaczynam szkołę o kierunku technik organizacji usług gastronomicznych i mam nadzieje, że w przyszłości uda mi się załozyć firme cateringową. Więc do dzieła, praca w gastronomii nie jest łatwa ale idzie wszystko ogarnąć. Powodzenia :)

u mnie kiedyś w mieście było coś takiego i pomimo ruchu nie utrzymali się na rynku

Gość ktos cos wieeeeee
a czy to prawda ze w 1 roku to nie ma co liczyc na profit?????? dobrze-no wlasnie tego sie boje.

najpierw musi się tobie zwrócić to co zainwestujesz a później możesz liczyć na zarobek ..... jest ciężko i ma się chwile żeby wszystko rzucić uwierz mi :) w jak wielkiej miejscowości mieszkasz i dlaczego taki pomysł??