Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny łabędź

Praca zaliczeniowa, pomóżcie zrozumieć

Polecane posty

Gość Czarny łabędź

Witajcie Kochani Mam do napisania pracę z przedmiotu pedagogika ogólna, wymyśliłam temat "Wpływ mass mediów na wychowanie" - niestety okazało się, że praca ma się zaczynać od słów "Podstawowe pojęcia z zakresu..." i w kropki studenci mają wstawić resztę. Nie wiem teraz jak to przeinaczyć, by praca ostatecznie wyszła z sensem i właściwie to nie wiem nawet jak ją napisać. Gdyby ktoś umiał mi pomóc to byłoby super:) P.S Możecie mi pojechać, bo i tak czuję się jak tapl tępak pytając o to :classic_cool:

Gość Flottka1998
Podstawowe pojecia z zakresu oddziaływania mass mediow na wychowanie

Gość Czarny łabędź
Flotka dziękuję Ale to chyba nie znaczy, ze mam wpisywac same definicje?:D

Gość Flottka1998
Ja mialam podobna sytuacje w 4 klasie i jakos to przeszlo, a pani od polskiego nie nie powiedziala

Gość perła_z_lamusa
Blada, odpuść sobie:) Wiemy, że Ty w gimnazjum pisałaś cięższe elaboraty, ale tu nikogo to nie obchodzi:) Ile stron ma mieć ta praca Łabędziu?

Gość Czarny łabędź
Perła praca ma mieć od 4 do 8 str wydruku, już nawet nie chodzi mi o ilość, ale bardziej o treść, jakoś ją napiszę, najważniejsze to zacząć:) Dziękuję za zianteresowanie

Gość perła_z_lamusa
no to chyba będziesz musiała jechać definicjami, swoje poglądy daj w zakończeniu:D

Gość perła_z_lamusa
chodziło mi o to, że jeśli masz limit stron podany, to chyba ma być w miarę zwięźle, q więc definicje.

Gość Czarny łabędź
No jesli rozumiec temat doslownie to tak, ale jakos nie moge sobie wyobrazic calej pracy z definicji, chcialam poszukac ksiazek i na ich podstawie napisac jak wplywaja te media, jakie maja skutki itp