Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzussssiiiaa

Czemu ludzie na kafe krytykują i obrażają wygląd i zachowanie innych? Kompleksy?

Polecane posty

Gość brzussssiiiaa

dziewczyna tu wstawila swoje zdjecie , pojechaliscie po niej jak po kobyle : fffuu obrzydliwa jestes , wygladasz jak wieśniak ,umyj sciane- i nie tylko o niej mcie takie zdanie , ktos nie ma idealnego brzucha to nazywacie ją pasztetem :O Czy siedzą tu sami zakompleksieni ludzie ktorzy urodą nie grzesza? Wyzywacie sie na innych zeby poczuc sie lepiej ? chyba tak :O zal mi was ludzie .

Gość movvom
Raczej możliwość anonimowego wyżycia się, bez ryzyka, że ktoś odpłaci pięknym za nadobne.

Gość er88
Dokładnie jest tak jak napisałaś. Większość Polaków ma kompleksy na punkcie wyglądu , wykształcenia , pochodzenia, pieniędzy. W sumie dziwie się ludziom którzy zakładają o sobie tematy lub wstawiają zdjęcia w stopki - zawsze znajdzie się gnom , który chcę się wyżyć ...

Gość Weż sobie
Bo posiadamy przywilej wolnosci słowa...i pomarańczowych nicków ;)

Gość true?
no bo na kafe same pasztety siedza

Gość powiem ci czemuy...
bo tu siedzą gimgówna, starzy kawalerowie, brzydkie panny , matki z dziecmi ktore nic w zyciu nie mają i jadą po wszystkich , do tego anonimowe forum - nie trzeba sie rejestrowac- w realnym swiecie tacy ludzie siedzą cichutko ze spuszczoną glową albo wrecz przeciwnie - chca byc zauwazeni.

dlatego ja nie wchodzę na takie tematy typu zobaczcie jak wyglądam. Po pierwsze dlatego że wobec kobiet nie będę obiektywna z racji tego że sama jestem kobietą. Po drugie jak zdjęcie wstawia facet, to nie czuję potrzeby oceniania go, ponieważ w zupełności podoba mi się mój partner :) co do obrażania, to z reguły niestety ludzie zakompleksieni staraja się tutaj dowartościować na siłę, aczkolwiek nie jestem taka pewna czy takie jechanie po innych nie wzbudza w nich na dłuższą metę jeszcze wiekszych frustracji.. pozdrawiam 🖐️