Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsddffdcsxcscdvc

sex w dni płodne

Polecane posty

Gość dsddffdcsxcscdvc

wczoraj miałam 12 dzień cyklu czyli płodne (mam 26 dniowe cykle) kochałam się z moim chłopakiem, zabezpieczyliśmy się tylko prezerwatywą ale wydaje nam się że coś wyciekło ... jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w 12 dniu cyklu

Gość dsddffdcsxcscdvc
i jeszcze jedno pytanko , bo dopiero zaczęłam pracę jako sekretarka w szkole (miesiąc temu) i gdybym teraz zaszła w ciążę to nie mam pewnie szans starać się o macierzyński ?

Gość wierzycie w te bajke?
oczywiscie ze dostaniesz macierzynski...a w ciaze nie tak latwo jest zajsc wiec badz spokojna :)

Gość dsddffdcsxcscdvc
nie znam się zbytnio na tych przepisach bo jeszcze nie planowałam ciąży .... ale kiedyś koleżanka mi mówiła że macieżyński można dostać po roku pracy

Gość kup se miske
jestes glupia, co my jestesmy ginekolodzy ?

Gość hjgfhjfjf
idź do spzitala na izbę ginekologiczną. nie musisz mieć ani książeczki rumowskiej ani ubezpieczenia zdrowotnego, tlyko jakiś dowód. powiedz lekarzowi co się stało, on ci przepiszcze Escapelle. kosztuje jakiieś 80 zł. mała pigułka. połkniesz, za 6 dni dostaniesz wcześniejszego okresu i będzie wszytsko ok. tylko warunek: musiesz iśc jak najszybciej, bo to działa tylko 72 godz :)

Gość prowizja zero procent
wydaje Ci sie, ze cos wycieklo? ale jak? pekla guma? nie schizuj sie tak, ludzie nie sa wiatropylni

Gość hjgfhjfjf
idź dla bezpieczeństwa po pigułkę po, idź...

Gość architektka
prawdopodobienstwo jest 100% ale czy zaszlas w ciaze, kup test albo idz do gina

Gość gość
Dziewczyny ostatnio z chłopakiem zaliczyliśmy wpadkę - pękła nam gumka. Nie wiedziałam jednak czy mam dni płodne czy nie, ze względu na nieregularne cykle. Wzięłam tabletkę Po, bo to było najrozsądniejsze. Powiedzcie mi, jakie znacie sposoby na wyznaczenie dni płodnych jeśli cykle trwają 25-35 dni?