Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawolka

wypisuje sie z kosciola

Polecane posty

Gość pawolka

Dlaczego bo mam dosyc obludy i zaklamania i to oddawna.wyobrazcie sobie ze wczoraj dostalam rozwod koscielny i dopisali ze jesli bende chciala nastepny slub to musi mnie zbadac biegly psychiatra.no ale zacznijmyod poczotku z pierszym mezem rozwiodlam sie12 lat temu,2 lata temu byly staral sie o ten rozwod no i go dostal na pdctawie ze bylam puszczalska ,.pjiaczko ale to nie prawda klamstwa ciekawe jak to zrobil bo ja na zadnym przesluchani w polsce nie bylam no ale pewnie pomogl mu kuzyn ksiodz .boze co za obluda

Gość fneofneofnewongfqwogne
aha...i...?

Masakra ...widocznie zrobił z ciebie njagorsza ale po co kurde ?? wspolczuje Ci..Po znajomosci sobie pozałatwiał niewiadomo co...I co to za ksiadz jak jakies oszustwa prowadzi załatwia cos dla rodizny ..co jest niezgodne z prawda.:) Trzymaj sie rozwod musi być tez dla Ciebie dosc ciekzim przezyciem ...badz silniejsza od niego i nie daj sie mu wypnij sie do niego tylkiem a co do Kocioła pwowiem jednooo Bog jest w nas ludziach nie w bramach i kosciołach i obrazach tylko w nas samych to wiara czyni czuda to wiara powoduje ze Bog jest wsrod nas ,,,:)w naszych sercach