Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła synowa bez powodu

Moja teściowa jest w miarę w porządku, ale i tak mnie wkurza

Polecane posty

i nie wiem z czego to wynika. KIedy idziemy z mężem do pracy - ona opiekuje się naszym dzieckiem. Kiedy coś nam wyskoczy - ona może pobyć z dzieciaczkiem dłużej i nie ma problemu. Choć ją o to nigdy nie proszę - sprząta nam w domu, kiedy wracamy z pracy jest czysto. Stara się być miła, nie krytykuje mnie, stara się nie urazić. Chce dobrze. Raz wprawdzie zdarzyło się jej wtrącić z teściem w nasze sprawy, ale dostali taką burę ode mnie i męża, że teraz jest spokój. Mimo, że niby wszystko jest świetnie i moja teściowa to przykładna matka i babcia - WKURZA MNIE. To dla mnie samej dość dziwne. Sądzę, że ona uważa że jestem niewdzęczna i jej nie doceniam. Doceniam, ale nie potrafię jej być wdzęczna. Wkurza mnie, że czasem bawi sie z moim dzieckiem w zabawy, które ja wymyśliłam, bo chciałabym, żeby te zabawy były tylko moje i mojego dziecka. Wkurza mnie, że codziennie rano wystawia policzek i mówi przywitaj się z teściową, albo sama mnie całuje. Ten całus mnie bardzo irytuje, choć to właściwie tylko pierdoła. Wkurza mnie, że słucha o czym rozmawiamy z mężem. Wkurza mnie, że jest tak bardzo zagłębiona w nasze życie, że wszystko wie co u nas się dzieje. Po prostu mam jej dość, mam przesyt. I niestety jestem dla niej dość oschła, zimna, niewylewna, niechętnie opowiadam o swoich sprawach. Pytam, czy jestem odmieńcem, jestem dziwna, że mam tak dobrą teściową a mnie wkurza. Może jestem po prostu niewdzięczną suką.... wredną synową?

zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla teściowa i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

podszywom dziękuję

Gość a jeżeli tak
najwidoczniej szukasz tzw. dziury w całym moze powinnaś zasięgnąć porady psychologa albo od razu do psychiatry

w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość łolaboga ale temat.
łolaboga

Gość lopae
dziękujemy za informację :D🖐️