Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja xxxx

bujne zycie faceta

Polecane posty

Gość alicja xxxx

moj facet jest ode mnie mlodszy..ja jestem rozwodka on kawaler...ja mam 2 dzieci on nie ma...mieszkamy ze soba juz ponad rok wiem ze nie byl nigdy spokojnym facetem- niedawno dowiedzialam sie jak traktowal kobiety ,orgie libacje,agencje towarzyskie.On sam mowi ze juz sie wyszumial,ze mnie kocha -daje mi dowody milosci planujemy narzeczenstwo i slub...kocham go bardzo bo dla mnie jest wspanialym facetem ale nie moge poradzic sobie z myslami jakim byl jakies dwa lata temu...on sam mowi ze spotykal w zyciu k....a teraz ma kobiete z ktora sie chce ozenic...ciezko mi

Gość się ciesz, że znalazłaś
faceta, który jest z tobą pomimo, że masz 2 dzieci

Gość khigga
jak się teraz zachowuje w porządku to daj spokój, nie ma się co martwić. znam takie przypadki - wyszumiało się to to i ustatkowało i jest szczęśliwe :) Spotkałaś go w odpowiednim momencie.

Gość alicja xxxx
dziwnie sie czuje kiedy spotykamy jego dawno niewidzianych kolegow a oni wspominaja jak dla nich dobre czasy..i dziwnie na mnie patrza...pewnie niejeden mysli -uciekaj dziewczyno...

Gość stare panny.....
ludzie sie zmieniaja. Mam kolege, ktory zmienial laski jak rekawiczki, sypial z kim popadnie itp i w sumie nie kryl tego. Teraz sam rpzyznaje, ze dorosl i zmadrzal. Chialaby w koncu miec kobiete, ktora by kochal, z ktora by sie rpzyjanzi, moglaby nawet miec dziekco, jemu by to noie rpzeszkadzalo...on chce juz stabilizacji itp...niestety nie moze znalezc tej swojej drugiej polowki...tak wiec jak widzisz ludzie sie zmieniaja wraz z wiekiem. :) Nie badz zazdrosna o przeszlosc bo to nic nie daje. Kazdy popelnia bledy ale dorbze jezeli umie sie do tego przyznac i potrafi sie zmienic.

Gość a co tam jest bo boje
wiesz, ja miałam tak samo- jestem z facetem 4 lata i dopiero całkiem niedawno opowiedział mi o swojej przeszłości (ja go nigdy o to nie pytałam, bo mnie to nie interesuje). też miał multum kobiet w swoim życiu, orgie, libacje itp. jak mi o tym powiedział, to przez jakis czas nie mogłam sobie z tym poradzić, ale teraz jest ok-w koncu każdy ma jakąś przeszłość prawda? Myślę, że nie powinnas sobie zawracac tym głowy, a skupić się na swoim udanym notabene związku. Lepiej,że sie wyszalał za młodu, a nie teraz chce życia używać. Głowa do góry!:)

moim zdaniem jeśli jest młodszy i jest z Tobą pomimo, że masz już dzieci, co wiąże się oczywiście z obowiązkami, to znaczy, że naprawdę Cię kocha i już się wyszumiał. chyba każdy miał taki okres w swoim życiu co trochę więcej szalał, a później się ustatkował. takie jest moje zdanie :)

Gość alicja xxxx
dzis sie dowiedzialam niemilych rzeczy i juz bylam tak zdenerwowana ze to zauwazyl...obrazilam sie...