Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erosmerosdydek

wzruszajaca historia mojego zycia

Polecane posty

Gość erosmerosdydek

jestem kobieta o korzeniach arystokratycznych, jestem piękna i seksowna, od zawsze wzbudzałam zachwyt mężczyzn i zazdrosc wsród kobiet :) dodam, ze jestem osoba niezwykle skromną :) wychowywałam sie w luksusie od urodzenia dlatego inni ludzie nie lubili mnie, syczeli jak tylko przechodziłam ulicami naszej małej pieknie polozonej miejscowosci dorosłam, wyprowadziłam się do pięknego miasta gdzie mieszkał smok i tak zaczełam swoja piekna przygodę. Mimo tuszy potrafie się pięknie, elegancko i oszałamiajaco ubrac :D tak wiec faceci mdleli na moj widok, zaliczałam ich jeden po drugim i wiecie ci sie stało ?

Gość błasike
obudziłaś się?

Gość ..NATALA..
Smok Cię pożarł!!!!!!!

Gość erosmerosdydek
nie, nie zgadliscie :( tak sie z nimi ruchałam w mieszkaniu podarowanym przez mame ze myslałam ze ze mna koniec (podejrzenie rak pipki :( ) ale okazało sie ze nie, ani rak pipki, ani wenera, ani hiva, czysciutko :)

Gość erosmerosdydek
chcecie wiedzieć co było dalej ??

Gość erosmerosdydek
wiem, ze chcecie ale krepujecie sie zapytac. A wiec grzmociłam się dalej az w koncu spotkałam na swej drodze pięknego zjawiskowego modela typ a'la hiszpan napalony :D

Gość ulkacybulka
tak sie z nimi ruchalas ze masz wstrzasnienie mozgu.

Gość erosmerosdydek
no i słuchajcie dalej, poznaje kolesia na necie i on bajera szmera kizi mizi i w koncu dochodzi do spotkanka, jest ostry seks, lodołamacze, obciaganka, lizanka i inne chuje muje. tak nam mija kilka miesieczow. proponuje mu wprowadzke bo koles mega mily, kształci sie na fajoska szyche ale jeszcze bardzo malutko zarabia (ale to kwestia czasu, jakies jeszcze 20 lat). no i wiecie co dalej ?