Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula 24

dobry specjalista w Bielsku- trudności z utrzymaniem ciąży

Polecane posty

Gość Paula 24

Hej, moja siostra ma problem z zajściem w ciążę, a jak już sie dwa razy udało, poroniła w okolicach 8 tygodnia. MA 25 lat. Problem moze leżeć w tym, że w 2007 roku przebyła chorobę nowotworową (rak mózgu). Miała operację, wszystko wycięto i potem naświetlania. Jest ok teraz, ale moze mieć osłabiony organizm i może dlatego traci ciąże. Nie znam nikogo w BB czy okolicach kto się zajmuje włłaśnie trudniejszymi przypadkami. Chodziła do lekarki która uważała że wszystko gra i na dodatek kazała sie starac szybko po pierwszym poronieniu. No i tak zrobiła, poroniła 1 raz w sierpniu, drugi raz w grudniu. Macie może jakieś info o dobrym lekarzu który by się porządnie nią zajął i przygotował do ciąży a potem ewentualnie poprowadzil? Ja mialam ciążę bezproblemową więc nie mam rozeznania.

Gość podobno w esculapie
w wapienicy jest jakis dobry lekarz wlasnie od takich przypadkow ale nie wiem jak sie zwie.

Gość polecam tutaj
dr zemanek- wojnowska, przyjmuje w b-b na sobieskiego kraza o niej dobre opinie a ja ja polecam bo dzieki niej mam dzis coreczke , tez dwa razy poroniłam , moze nie jest najtansza ale warto poswiecic pare groszy

Gość zemanekkkk
zemanek wojnowska nie daje L-4 w ciązy do konca marca. Własnie z niej zrezygnowałam. Moze to dobry specjalista ale naciąga na kase strasznie.

Gość zemanekkkk
nie chciała powiedziec..chyba ma jakies problemy z zusami.. Teraz mam problem bo nie wiem jakiego lekarza mam wybrac do da mi L-4 bez problemu..mogła mi powiedziec wczesniej..od początku, to bym do niej nie chodził i nie traciła tyle kasy na jej drogie wizyty..

Gość Paula 24
ile u niej wizyta kosztuje? I ajko specjalistka, jaka jest wg was?Warto? A może znacie jeszcze kogoś innego.

Gość ja polecam doktora
Biernackiego z eskulapa, jestem zniego zadowolona, choć z moją ciążą nie miałam żadnych problemów, więc nie wiem jak zajmuje się trudnymi przypadkami

Gość Paula 24
ja też coś piąte przez dziesiate słyszałam o jakimś lekarzu z esculapa. Może to ten.

Gość ja polecam
ja polecam dr Niemcewicza wg mnie to barzdo dobry specjalista, ma ogromne dświadczenie

Gość Paula 24
dzieki za odzew:)

Gość biernacki jest dobry ale
biernacki jest dobry ale ma strasznie duzo pacjętek i na wizytach nie jest taki dokładny przez to. Nie pamieta pacjetek przez to. Jest przepracowany i ma za duzo pacjetek wiec jego nie polecam. Na umowienie sie trzeba czekac 2-3 miesiące.

Gość zemanekkkk
dr zemanek wojnowska bierze za kazdą wizyte 120 zł + za cytologie wtedy 150 lub badania usg 150 zł. Do tego zleca szereg innych badań krwi - prywatnie, u siebie w przychodni ( ma podpisana umowe z laboratorium) które są bardzo drogie. Ja byłam u niej kilka razy ale łacznie straciłam juz chyba z 1.000 zł. Nie polecam. Wydaje mi sie ze ona chce sie dorobic na kobietach w ciązy - nieładnie :(

Gość Paula 24
czyli w sumie nie wiadomo do kogo iść, jedna zdziera kasę a drugi zabiegany.

Gość mikilio
Podbijam temat, ktoś może polecić z bielska lub okolic dobrego lekarza od poronien?

Gość mikilio
viva los dj bardzo proszę podaj namiary i napisz coś więcej, jestem po CP jednej biochemicznej i teraz poroniłam :( lekarka do której chodzę stwierdziła, że tak musiało być... nie zleciła żadnych badań... Cieszyn nie jest daleko więc jeśli się kobitka zna na rzeczy to bardzo proszę o info.

babka nazywa się Katarzyna Gibiec, ja nie mialam takich problemów jak Ty, ale też miałam ciąże zagrożoną zadzown do niej na komorke i powiedz jej wszystko, powinna Cie wcisnąc między pacjentki, bo na wizyte czeka się po 3 miesiące to jej nr: 608 058615 przyjmuje na menniczej, na przeciwko teatru ja za wizyte z usg płacilam 110zł polecam i daj znac co i jak

Gość mikilio
Dziękuję Ci bardzo!