Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaaaaa

Angielski!

Polecane posty

Gość miśkaaaaa

Jak powiedzieć po angielsku: 1)Mieszkam niedaleko Londynu. 2)Mam 16 lat. 3)Mieszkam z moją mamą i dwiema siostrami w dużym przytulnym domu z mnóstwem okien. 4)Uczę sie polskiego ponieważ w przyszłości chce studiować w Polsce. 5)Nie lubie muzyki metalowej ale uwielbiam muzykę klasyczną,szczególnie Baha. Bardzo prosze jeżeli ktoś umie dobrze j. angielski żeby mi to przetłumaczył.

Gość olowawawa
1)I live close to london 2)I am 16 years 3)I live with my mom and two sisters in a big,cozy home with lots of windows. 4)I am learning Polish because in the future wish to study in Poland. 5)I do not like metal music but I love classical music, especially Baha. Nie mam pojęcia czy na 100% dobrze jak ktoś uprzejmy mógłby potwierdzić że dobrze ewentualnie poprawić błędy.

Gość aha i achhh
I am 16 i koniec na tym, albo I am 16 years old. nie cozy tylko cosy especially Bach a nie baha :o I want to study in Poland zamiast I wish

Gość aha i achhh
i jeszcze near London zamiast close to jest lepiej

1.I live near London. 2. I am sixteen years old. 3. I live together with my mother and two sisters in a big cosy house with a lot of windows.

Gość miśkaaaaa
oj dziękuje wam bardzo;*

Gość aha i achhh
house zamiast home, oczywiscie, nie zauważylam. A a lot of i lots of obie formy są ok, lots of to wiecej niż a lot of

4.I learn Polish because in the future I'd like to study in Poland. 5.I don't like heavy metal but I really enjoy classical music,especially Bach.