Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegas nie las

Co sądzicie o tym imieniu dla mojej małej? :)

Polecane posty

Gość vegas nie las

Za miesiąc urodzę córeczkę, nie mogę się doczekać. Długo myślałam jak jej dać na imię, ale nie mogę się zdecydować między trzema imionami. Po prostu nie mam pojęcia! Mąż też nie wie, które będzie najlepsze. Dodam tylko, że każde pasuje dźwięcznie do naszego nazwiska więc...pozostaje tylko wybrać. Pomóżcie! Czy nazwać córeczkę: Irena Eliza Blanka ???

Gość pomocccccccccc
tylko nie Irena

Gość ciepłabułeczka
ELIZA I BLANKA MOŻE BYĆ, ALE IRENA ? BEZ PRZESADY.

Gość vegas nie las
a czemu Irenka nie? wydaje mi się takie spokojne, opanowane i dostojne

Gość pappparazzzii
eliza bardzo ładnie

Gość pomocccccccccc
Poprostu nie podoba mi się ....ale może tylko dlatego że mam złe skojarzenia z tym imieniem, w tym samym bloku co ja mieszkała taka alkoholiczka irena;)

Gość 88883333
mi podoba się blanka jakbym miała dziewczynkę to tak właśnie miałaby na imię

Gość rasputingg
Irenka, o matko :/ nie krzywdź dzieciaka takim inieniem :/ Blanka najlepsze, od biedy Eliza, chociaż Blanka najfajniejsze i najładniejsze

Gość pomocccccccccc
też myślę że blanka:)

Gość rasputingg
naprawdę, Blanka najfajniejsze, i wykreśl Irenę z tej listy, powiem ci że w moim odczuciu osoby o imieniu Irena są wredne i są alkoholiczkami itd. :o

Gość a co gdyby...
Eliza:) królewskie imie:) osobiście przeczytałam dużo książek,w których ELIZABETH była księżną,królową,księżniczką... Blanka kojarzy mi sie (nie wiem dlaczego) ze wsią.. Irenka...Niestety imie już bardzo żadko używane...Wydaje mi sie,że Twoja córeczka źle by się z tym imieniem czuła:) Ossobiście proponuję Elizkę:)

Gość rasputingg
elizabeth i eliza to 2 różne imiona :o Elizabeth to nasza Elżbieta przecież :/ jest różnica Ela i Eliza :/ i Blanka to dużo bardziej światowe imię niż Irena i Eliza, gdzie wy ludzie żyjecie,,,,,,,,,

Gość Eliza najlepiej
chociaż czy nie lepiej po prostu Elżbieta? Blanka w Polsce brzmi jak z nizin spolecznych. Troche podchodzi pod Angelike, Vanesse i Nikole. No, moze nie kojarzy sie z kobieta z agencji, jak Angelika czy Vanessa, ale jednak... Odpusc dziecku :) Irenka neutralne, może byc. Zapomniane ostatnio, ale bardzo ok. Pozdrawiam

Gość jołjołjoł
blanka dla kurewki- mam podobnie,też mi się to imię z puszczalską kojarzy :D najładniejsze Eliza:)

Gość mira132lkl
Elizka b.ładnie,Blanka według mnie jest takim prostym,delikatnym i nawet całkiem ładnym imieniem,a co do Ireny to mam ciocię o tym imieniu więc mi się dobrze kojarzy.Proponuję Elizę.