Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappparazzzii

sekret

Polecane posty

Gość pappparazzzii

czytał ktoś z was SEKRET? Wierzycie w to prawo przyciągania? Stosujecie je, pomaga?

Gość erterter
ta film... jasne. nie ma filmu na podstawie tej ksiazki. ja mam ksiazke. ale nie podchodze jakos do tego na serio. moze dlatego sie nie udaje.

oglądałeś film 'dla niej wszystko'? głowny bohater używał tablicy, naniósł na niej swój plan sądzę, że dzięki temu mu się udało

Gość pappparazzzii
jest film, jest. Poza tym, że czytałam książkę film też oglądałam

jest film "the secret" na youtube więc nie powątpiewaj koleś

papparazzzii secret potęga podświadomości kursy kontroli umysłu to jedno i to samo opiera się na tym że muszą być 3 etapy aby się spełniło wiara, pragnienie, oczekiwanie,

Gość pappparazzzii
czyli najpierw spisuje czego pragne...ok i wtedy.. najpierw w to wierze że się spełni, następnie pragnę tego tak długo aż to dostanę tak?...............

obierasz sobie jakiś cel do realizacji naprzykład nowy samochód pragniesz go mieć, wierzysz ze go dostaniesz ale pamiętaj pragnąc czegoś nie możesz krzywdzić innych np. chcieć samochód, kiedy są inne pilne potrzeby są niezaspokojone musisz dokładnie określić swój cel co to za samochód, jaka marka, jaki kolor itp wyobrazic sobie ze juz go masz, siedzisz w nim wygodnie, jedziesz na przejażdzkę, użyć do tego wszystkich zmysłów. poczuc zapach tapicerki, dotknąć karoserii oczekiwanie - być przekonaną że go dostaniesz zupełnie jak czekanie na pizze w pizzerii, zamawiasz po czym kelner przynosi pizze za 20 min

Gość pappparazzzii
ok to załużmy że chce jakieś fajne autko to mam sobie siebie wyobrażać już w tym samochodzie i snuć marzenia jak mi inni zazdroszczą itd itp