Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vajolent

CZYM SIĘ MASTURBUJECIE ?

Polecane posty

Gość vajolent

Mam takie pytanie, otóż czym się masturbujecie i co polecacie? Chodzi mi bardziej o jakieś przedmioty, ale stymulacja łechtaczki itd. też może być. ;) Jeśli macie jakiś sprawdzony, fajny wibrator (analne zdecydowanie też, lubię się czasem pobawić drugą dziurką) to uprzejmie proszę o link, najlepiej do allegro. Domowe sposoby, prysznic, ogórki itd. też ja mam ten sam z tym, że kupiony w sexshopie (bardzo go lubię, można ogrzać, ale i schłodzić) : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1409965769 i ten, kupiony akurat na allegro: http://allegro.pl/dildo-analno-waginalne-double-mini-i1408756837.html

Gość fachowiec69
a dlaczego nie znajdziesz sobie Faceta ?

Gość vajolent
2 tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam pół roku, poza tym ostatnio naszła mnie ochota na koleżankę, która mieszka blok obok... na razie dam sobie spokój z facetami, może uda mi się popieścić z tą koleżanką ;>

Pełno tu takich tematów. Poszukaj i tam poczytaj. Modelów moich dildo ci nie podam, bo nie zwracam na to uwagi. Ale to chyba sama widzisz na oko jakie chcesz?

Gość fachowiec69
to moze ja bede Twoim nowym chlopakiem i mozemy razem chodzic do kolezanki :)

Gość vajolent
a pozatym to potrzebowalabym chyba teraz juz murzyna bo tak mi sie ostatnio muszelka powiekszyla

Gość vajolent
nawet nie wiem czy uda mi się namówic koleżankę na takie zabawy, ale wydaje mi się, że się zgodzi ;)

Gość vajolent
spadaj stąd podszywaczu! idź sobie zwalić przy redtube.

Gość myślicielka25
Ja mam taki nietypowy sposób: wkładam między nogi coś miękkiego, np. kawałek kołdry i poruszam się w przód i w tył, oczywiście fantazjując przy tym. Bardzo skuteczne :) Teraz mam wibrator, ale gdy nie miałam to używałam w tym celu butelki po perfumach takiej podłużnej. Równie skuteczna :D

Gość violka-lezba
;D

Gość fachowiec69
myslicielka to moze sie zabawimy ze ja bede ta Butelka :)