Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska 89

brzuch po cesarce - czy kiedyś będzie płaski?

Polecane posty

Gość pytalska 89

Drogie forumowiczki, czy jest możliwe by po cesarskim cięciu mieć brzuch płaski jak przed ciążą? Czy kosztuje to bardzo wiele wysiłku? Boję się, że przez przecięcie warstw mięśni nie dam rady nigdy już mieć brzucha płaskiego i ładnego...

Gość fannn5654
brzuch wróci do normy, wystarczy odpowiednia dieta i ćwiczenia i będzie dobrze, ja bym się martwiła o bliznę po cesarce, jak zobaczyłam bliznę po cesarce mojej przyjaciólki to płakać mi się chciało :/ już nigdy nie założy bikini ani skąpej bielizny, bo co z tego że odzyskałą figurę jak ma tą okropną bliznę

Gość 222222
a co to za różnica po cesarce czy sn? ja jestem po cc i mam w miarę płaski - rozmiar spodni 36 tak jak przed ciążą

Gość fannn5654
no właśnie, na pewno będziesz mieć płaski brzuch ale uwierz mi ta blizna to masakra :/ na okrętke zszywają tą skórę i za przeproszeniem nie pierdolą się z ładnym zszyciem skóry(a można ładnie zszyć) więc wg mnie choćby z tego względu poród naturalny jest lepszy

Gość fannn5654
du pa blada rodziłaś kiedyś????? jak nie to się nie wtrącaj, macica się obkurcza i wszystko wraca do normy a wy w jakieś mity wierzycie :/ ale blizna to nie mit, w 98% przypadków lekarze zszywają 'na okrętkę' i na tą bliznę nic nie pomoże :/ bardzo atrakcyjne jest ciało z taką blizną!!!naprawdę atrakcyjne :o chyba ze da się w łape tysiaka to lekarz cierpliwie postoi dłużej przy stole operacyjnym i zszyje jak Bóg przykazał

nie rodzilam - przyznaje, ale seks uprawiasz pochwa, a nie macica - to raz, a dwa - to znana prawda, ze wielorodki maja latwiejsze porody bo maja luzniejsza pipe, babom wszak nawet w polu przy robocie zdarzalo sie rodzic... no coz- fizjologia- tu nie ma sie co pieklic - takie zycie :)

Gość fannn5654
mało wiesz o porodzie :/ ale to niezbyt atrakcyjne dla faceta taka blizna, i niekoniecznie 'wielorodki' maja łatwiejsze porody bo moja przyjaciółka pierwsze dziecko szybko i bezproblemowo urodziła, a przy drugim się męczyła i właśnie dlatego cesarke miała, i teraz ma tą bliznę :/