Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

novus

czy wygląd ma znaczenie?

Polecane posty

witam. jestem z dziewczyną od 4 lat. od pewnego czas przestała mi się podobać(wizualnie) i szczerze mówiąc nie jestem pewnien czy ją kocham i czy to ta jedyna. Może to tylko przyzwyczajenie? boje sie ją zostawić ponieważ boje sie samotnośći. co o tym sądzicie?

Gość dziecko ile masz lat?
/

Gość ile masz lat??
powiedz, jak to mozliwe, ze na początku podobała Ci sie a teraz przestała, dlaczego? co Ci sie juz nie podoba? czemu boisz sie samotnosci, przeciez na pewno jestes w stanie poznac kogos innego..

Gość dobra, JuZ wszyStko jAsnE
dziekuje Ci za odpowiedz

Gość dobra, JuZ wszyStko jAsnE
juz wiesz dlaczego jest tak miedzy nami? Przez to co piszesz! ;(

nie potrafie odpowiedziec na pytanie dlaczego... Kiedyś wydawała mi się fajną laską a teraz troche przytyła, wydoroślała noo i ogólnie jak patrze na zdjęcia to zmieniła sie strasznie. Jeśli chodzi o charakter to też nie jest za wesoło bo praktycznie caly dzien mnie denerwuje.. czy to ma sens?

Gość ddldldofffffr
zrob jej przysluge i zostaw ja, idioto!

Gość rudolfffffff un jungingen
i co zrobisz ?

Gość wiesz...pytam bo
znam kolesia, ktory ma dokladnie taki sam dylemat, co Ty te same słowa, z tym, ze ich zwiazek wchodzi dopiero w 3 rok tez boi sie samotnosci pomyslalabym nawet, ze to on napisał jego laska nie przytyła, tylko okazało sie, ze jest za niska, ze nie kreci go jednak chociaz ją lubi, jest mila sama nie wiem, co zrobi... sa w zwiazku na odległosc, mieszkaja dosc daleko od siebie on chyba jest na nie, ale nadal trzyma z nią kontakt.... zawsze to lepsze, niz samotnosc na poczatku planował sie z nia ozenic jestem ciekawa, jak to sie zakonczy a Ty co zrobisz?

Gość Victor.......V
po prostu kiedyś była młodsza , parę lat robi różnicę...niestety, a 4 lata to dużo, już nie ma dziewczęcej buźki, tylko dorosłej kobiety, a jak wiadomo facetów kręca buzie dziewczęce, co już zostało potwierdzine przez naukowców, piszesz że figura jej się zmieniła, to kolejny faktor, zrobiła się jak typowa baba a nie dziewczyna.

Gość po ile macie lat ?
??

Oczywiście ,ze ma znaczenie.. może to chwilowy kryzys ,ale jeśli dalej nie będzie Ci się podobać to nie radzę być z nią na siłę.. Może byc to przyzwyczajenie chyba ,że faktycznie jej wyglad się zmienil..

a wmawianie komuś żeby był z kimś mimo ,że ten ktos mu się nie podoba jest głupie i do niczego nie prowadzi.. Załóżmy ,że byłbyś z nią mimo ,że Ci się nie podoba czyli w pewnym sensie ,,na siłę". Wytrzymałbyś pewnien czas, potem zaczął byś ją zdradzać ,a jeśli nie to wyładowywał byś na niej swoje flustracje ,znienawidziłbyś ją bo czułbyś ,że ona niszczy Ci zycie ,ze coś Cię omija i w efekcie i Ty i ona bylibyscie nieszczęśliwi

Jeżeli Twoja dziewczyna Ci się już nie podoba to ją zostaw. Ale może nie szukaj nowej bo kolejna też Ci się znudzi? Zachowujesz się jak mały chłopczyk... ; //

Gość ffd
już nie ma dziewczęcej buźki, tylko dorosłej kobiety , a jak wiadomo facetów kręca buzie dziewczęce, co już zostało potwierdzine przez naukowców, --- :O :O :O

Gość ffd
każdy facet to krypto pedofil ? :O