Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość U2U2

Jutro odbieram wyniki testu na HIV. Boję się:(

Polecane posty

Gość U2U2

Normalnie cała się trzęsę:( Jak sobie z tym poradzić?:(

Gość piję różowe wino
jakie debilne pytanie - urznij się w trupa i przeczekaj do rana :D

Gość fannn5654
wierz ze będzie ok, czemu myślisz że masz HIV????

Gość U2U2
Bo mój facet mnie zdradzał, nie racząc mnie o tym poinformować:(:( Stąd ta fobia....Dzisiaj niczego nie można być pewnym. Ty jesteś wierna, a jakiś palant może ci to sprzedać...I teraz sobie już wmówiłam, że na pewno mam to świństwo:( Padnę tam jutro! Właśnie chyba się napiję jakiegoś trunku, może to mnie zrelaksuje:(

Gość U2U2
mój facet to był Simon Mol

Gość U2U2
Fajny podszyw padalcu! Won stąd! Ja się stresuję, a Ty sobie jaja robisz. Kretyn!

Gość U2U2
;( Heh.... Nikt nie miał podobnego lęku jak ja?:( Czyżbym tylko ja miała takie problemy?:( Heh;/

Gość ssfaersa
bedzie dobrze 🌼

Gość U2U2
Teraz to mogę się tylko modlić:(

5 POWODÓW!!!!!!!! 1. DUŻA STOPA ZABURZA CIĄGŁOŚĆ ODCZYTYWANIA ISTOTNYCH DLA FORUMOWICZÓW INFORMACJI, KTÓRZY ABY KONTYNUOWAĆ SWĄ LEKTURĘ MUSZĄ KONTYNUACJĘ OWĄ POPRZEDZIĆ PAUZĄ NA PRZEWIJANIE. 2.z REGUŁY WIĘCEJ MIEJSCA ZAJMUJE STOPKA, NIŻ TREŚĆ JAKA ZAMIESZCZASZ, A TO MOŻNA INTERPRETOWAĆ FAKTEM, IZ MASZ MAŁO DO POWIEDZENIA I TĄ PUSTKĘ ZAPEŁNIĆ CHCESZ "SZTUCZNYM TŁUMEM" WOKÓŁ SWOJEGO NICKU. 3. POLACY TO NARÓD ZESTRESOWANY-NIE PRZYCZYNIAJ SIĘ DO WZROSTU POZIOMU ICH ZDENERWOWANIA. 4 NIEKIEDY MOŻE BYĆ TAK ŻE WYŻEJ WSPOMNIANY POZIOM NERWÓW MOŻE ODBIĆ SIĘ NA TOBIE-POZNASZ NOWE EPITETY I WULGARYZMY,SAMEJ MNIE CIŚNIE SIĘ NA USTA-WEŹ TO DZIADOSTWO I NIE TRUJ CZYTANIA ;D 5 WIĘCEJ WNIOSŁABYŚ TREŚCI NA TO FORUM ZAMIESZCZAJĄC W STOPCE INTERESUJĄCY LUB ODDAJĄCY TWÓJ CHARAKTER, CECHY OSOBOWOŚCI LINK. MASZ SWOJE 5 POWODÓW I SIO :D POZDRAWIAM