Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniczetta

po ilu tygodniach pierwsze objawy ciazy?

Polecane posty

Gość paniczetta

kochalismy sie z mezem w moje dni plodne, bez zabezpieczenia. po jakim czasie moge spodziewac sie pierwszych objawow?

Zmartwię Cię, ale pierwszy objaw to najczęściej brak okresu

Gość misia1111111111111111111111
ja czułam już przed spodziewanym okresem,miałam tak w dwóch ciążach.nagły wielki apetyt i chęć na ostre jedzenie

Dokładnie jak wyżej sądzę.Pierwsze objawy Kochana moga być(a nie muszą)dokładnie takie jak na okres(dlatego mogą zmylić)tj.ból brzucha jak na okresik,bolące i wrażliwe piersi i przedewszystkim brak miesiączki.!!nie ma co sobie wkręcać jakiś nudności po tyg od stosunku...

Gość paniczetta
a moge zapytac kiedy zaczynaja bolec piersi?

Gość 123456rr
mnie bolały 2-3 miesiąc

Wiesz jak na okresik się czujesz,ja tak miałam.Myslałam(ba byłam pewna)),że okres przyjdzie bo bolały mnie piersi jak zwykle na @ a tu ciąża.!miałam takie objawy jak przed @.

Gość paniczetta
ja mam przez ostatnie kilka dni ogromny apetyt ale tego bym jeszcze z ciaza nie laczyla bo mam takie napady od czasu do czasu:) pozostaje mi czekac:)

Gość anuszkaaa
mi piersi o rozmiar urosly juz w 4 tygodniu ,oprocz tego bol i duzo widocznych zylek.mdlosci zaczely sie od 7 tygodnia ,koszmar...

Gość anuszkaaa
a jedyny objaw jeszcze przed spodziewanna @ to totalny odrzut od alkoholu i papierosow

No każda inaczej bo mnie niestety od papierosów nie odciągneło(zanim dowiedziałam się od lekarza o ciąży)No każda inaczej,ale te piersi bolące to większość z kobiet odczuwa.

Mnie okopnie brzuch bolał, trochę inaczej niż przy @, to było jakoś na krótko pzed okresem.

Gość paniczetta
dziekuje Kobieto:) piersi mnie nie bola ale poczekam i sprawdze na tescie:)

Cześć dziewczyny Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 ipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię

u mnie było tak: tydzień po zapłodnieniu zauważyłam powiększenie piersi ale w sumie to norma przed okresem więc nie przejęłam się zdziwiło mnie natomiast, że dopiero na 3 dzień od owulacji zaczęły mnie boleć piersi, zwykle odbywało się to zaraz po zakończonej owulacji, jakieś 9 dni od zapłodnienia zaczęłam być bardzo spragniona jak nigdy piłam litry wody, poza tym zaczęły się zawroty głowy i senność, w tym też czasie zaczęłam odczuwać kłucie w pępku. Im bliżej spodziewanej miesiączki tym więcej miałam wydzieliny w pochwie, tak jakby śluz zaczynał znów się robić płodny, tuż przed spodziewanym okresem szyjka macicy była długa i twarda, taka też pozostała. na następny dzień po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam test ciążowy, jak dotąd okres miałam regularnie niemal co do godziny, na teście pojawiła się ledwo widoczna kreska w polu wskazującym ciążę. do lekarza poszłam 3 dni później, wynik HCG wskazał ogecność niewielkiej ilości gonadotropiny kosmówkowej ale za to po 2 tygodniach wynik był pozytywny "pełną gębą" ;)

Witam Was dziewczyny:-) Razem z moim chłopakiem staramy się o dzidzię:-) Kochaliśmy się 12 dnia cyklu, mój cykl zawsze ma 28 dni i jest regularny! Robiłam test po tygodniu i po 12 dniach ale wynik był negatywny:-( często czuje taki lekki ból w podbrzuszu i często boli mnie kręgosłup, jestem bardziej wrażliwa na zapach papierosów gdzie przedtem mi to nie przeszkadzało...czy to może być początek ciąży?